Speltips: GOVERNOR'S CUP

Riktigt skön, men lite oväntad seger för Haru Inoue igår. Och då syftar jag på att när han tappat 1:a set med 6-4 och sedan sin 2-0 ledning i 2:a, då trodde jag det skulle gå snabbt utför. Men jag hade fel och vi fick bevittna en härlig vinst.

Jayesh Pungliya - Hugo Largo (1) @1,72

Turnering: Nigeria F5

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 11:00

Ska vi börja med att konstatera att det spelas fler futures i år i Nigeria än Sverige. Inget som vi kanske ska gå in djupare på men det är ett sorgligt konstaterande.

Tänkte först inte skriva något blogginlägg ikväll då jag inte hittade något med supervärde. Skönt att få vila nerverna ibland. Men när den här matchen dök upp kunde jag inte låta bli.

När jag såg namnen tänkte jag direkt att det skulle vara klasskillnad men när oddsen var så jämna var jag tvungen att kolla statistiken och se om jag missat något. Men det hade jag inte, tycker bara den bekräftade vad jag var inne på. Pungliya är den bättre spelare med marginal av de här två punkt.

Det bästa jag kan hitta från Largos resultat är en vinst mot 1300 rankade Arthur Weber och att han spelat jämnt men förlorat mot Baptiste Crepatte och Juan Ignacio Ameal. Mycket mer finns det inte att skriva hem om.

Annat när man kollar upp Pungliya som uppenbart är i väldigt god form just nu. Den här veckan har han redan slagit Moez Echargui och förra veckan var det duktiga fransmannen Manuel Guinard som fick se sig besegrad.

Lägg till en turnering i Indien i mitten av september där Pungliya slog Cing-Jang Meng och en bra korean så förstår ni att Pungliya har visat upp kapacitet av en helt annan nivå än Largo.

Detta ska inte bli något annat än vinst för Indiern, kan inte se att det slutar på något annat sätt. När jag jämför de här två känns det som de kommer från olika divisioner. Värde ner till 1,50 minst.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt