Speltips: TEXAS TAMALE COMPANY HOUSTON CUP

Strul igen, men återigen en vinst vilket inte är helt fel. Såg ju tungt ut länge, speciellt när Walch hade 6-3 2-1 och egen serve. Men Maxence Beauge krånglade sig ur det läget och gav mig en fin seger. Alltid kul när det går åt det hållet och inte tvärtom som brukligt är.

Or Ram-Harel - Shane Vinsant (1) @1,66

Turnering: USA F33

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 17:00

Tycker vi ser två spelare som borde tillhöra olika divisioner här. Or Ram-Harel spelar sällan, men när han väl gör det går det ofta bra. Ram-Harel har i år bara förlorat fyra matcher och det var i tre av fallen mot turneringssegraren och den fjärde mot Tommy Paul rankad 157:a i världen. Resterande 20 matcher har israelen vunnit. Stark tobak de siffrorna.

Senaste turneringen blev det final för Ram-Harel efter att ha besegrat Nicolaas Scholtz och Harry Bourchier för att nämna två innan det tog stopp mot Gustav Hansson.

Shane Vinsant har jag skrivit om tidigare och jag vidhåller det jag skrev då. Han hade några starka veckor i Asien i början av året som håller uppe hans statisitk trots att det gått tyngre en längre tid. Bara två kvartsfinaler på hans 13 senaste tuneringar har Vinsant mäktat med.

Nyligen svarade han för ett riktigt bottennapp då det blev stryk mot svaga Ram Kapach, med andra ord är Vinsants lägstanivå flera klasser under Ram-Harels.

Vinsant är rankad 100 platser bättre än Ram-Harel och det är det enda han är bättre på. Och på pappret vinner man inga tennismatcher utan i övrigt ser jag Ram-Harel bättre på allt.

Skynda att fynda så länge oddset är över 1,50. Man vet ju aldrig men enligt mig är det klasskillnad mellan dessa herrar.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt