Speltips: 23emes Internationaux de Tennis de Saint Dizier

Måste nästan gnugga ögonen, fick jag verkligen in ett spel? Nicolas Santos var faktiskt lika bedrövlig som jag misstänkte och det blev en lätt seger för Marcelo Zormann med 6-3 6-3. Tre matchbollar i förra matchen följt av en seger, det känns som det äntligen börjar röra på sig i rätt riktning.

Ugo Blanchet - Tommaso Metti (1) @1,57

Turnering: Frankrike F23 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 12:30

Mycket intressant spelare den här Ugo Blanchet. Ser inte mycket ut för världen när man småkollar statistiken och ser att han bara är rankad 504:a bland juniorerna. Men då har han ändå i år slagit så duktiga spelare som Sergio Luis Hernandez Ramirez, Nick Hardt (var i futurekvartsfinal redan som 15 åring) och stekheta Thiago Augustin Tirante. Spelare man inte bara ställer in skorna mot utan det är tre riktigt tunga segrar.

Likadant ser det nästan ut på proffstouren där Blanchet är orankad. Men där han i år vunnit mot Tom Schönenberg, Boris Fassbender och Josh Hagar. Tre herrar med kapacitet. Kunnande finns alltså hos Blanchet, nu gäller det bara att börja vinna rätt matcher så poängen trillar in.

Tommaso Metti har de senaste månaderna varit lite bättre än tidigare under karriären, men jag kan inte hittat en enda seger mot en någorlunda duktig spelare. Nu har jag inte kikat till 100%, men ingen spelare bättre rankad än 1400 har Metti besegrat.

Det bästa han har gjort är att han nypt ett set av Jeroen Vanneste och pressat Linus Frost till 5-7 i 3:e set. Där har vi nivån Metti ligger på.

Jag tycker det är ljusår från det Blanchet presterat och om man väger in vad de gjort mot andra spelare tycker jag det ska vara klasskillnad här. Och även om oddset är långt ifrån sexigt är det absolut spelbart då jag inte ser hur Blanchet ska förlora detta.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt