Speltips: USA F25

Det går jävligt trögt just nu. Fyra raka set i röven, det hör inte till vanligheterna. Samuel Bothwell hade mängder med chanser igår men ville inte ta dem. Men kul för Niklas Johansson och viktig poäng att ta med sig för att få bättre seedning i kvalen och kanske komma in direkt i en del futures med låg cut.

Alexandar Vukic - Shane Vinsant (1) @1,83

Turnering: USA F25

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 17:30

Intressant matchning här då Vinsant gått bra i år och Vukic underpresterat. Måste säga att Vinsant gjort det smart då han åkt runt i asien och skramlat ihop en hel hög med poäng. Tack vare detta har han tagit sig ända upp till topp 700 vilket gjort att han t.o.m. är seedad i den här turneringen.

Alexandar Vukic har inte spelat så mycket i år vilket gör att han rasat till 900:e plats på rankingen, men då ska vi veta att det hör är en spelare som ligger på en sådan nivå att han kan vinna futures och nosa på challengertouren när han är i form.

Kapacitetsmässigt tycker jag det skiljer en hel del vilket man tydligt kunde se i december då Vukic slog Vinsant med 6-3 6-3. Tycker detta speglar deras egentliga styrkeförhållanden rätt bra.

Att Vinsant inte är underdog här tror jag enbart baseras på hans statistik som ser fin ut i år. Vinsant borde faktiskt åkt ut i 1:a omgången här då han var den sämre spelaren mot Aron Hiltzik, men lyckades på något vis krångla sig vidare.

En annan sak som visar hur bra Vukic kan vara är när man synar hans få matcher det senaste året har han två segrar mot topp 300 motstånd då han vunnit mot både Marcos Giron och Omar Jasika. Spelare som är i en annan division än Vinsant.

Vukic borde vara klar favorit enligt oddsen. Få se om jag är rätt ute den här gången.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt