Speltips: FUTURES OF CHAMPAIGN-URBANA

Två veckor sedan jag postade ett spel senast, men nu är jag tillbaka! Och vi går för 4:e raka vinsten, men inget feglir då jag spelar en klar underdog här.

Austen Huang - Jesus Bandres (1) @2,75

Turnering: USA F25 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 17:30

Jesus Bandres var ganska bra för några år sedan, vet dock inte vad som hänt men helt klart är att han inte verkar satsa lika mycket längre. Känns mer som han dyker upp för Venezuela i davis cup någon gång om året och mixar upp med några futures han råkar vara i närheten av.

I det här kvalet var Bandres nära och ryka redan i 1:a kvalrundan mot Alexandru Gozun från Moldavien, men som tur var gav motståndaren upp vid ställningen 5-5 i 3:e set. Sedan vann Bandres med 2-1 i set moy Yancy Dennis, en spelare som har sin största merit att han tagit ett set av Ronnie Schneider (rank 900) och kvalat in till två futures 2015.

Austen Huang är bara 17 år gammal men börjar ta för sig så smått. I mars var han någon poäng från att besegra kompetenta Mousheg Hovhannisyan och även väldigt nära att besegra psykbrytmästaren Alastair Gray månaden efter.

Men nu på slutet har det börja hända saker, i förra veckan spelade han jämn mot Martin Redlicki som är i storform. Och i det här kvalet besegrade han först Gabriel Friedrich som också är i bra form då han kvalade in till en turnering förra veckan och knep ett set mot Alexios Halebian.

Sedan ställde Huang av Tomas Stillman klart i två raka set. Stillman besitter i vanliga fall av en hel del kapacitet, men här var han chanslös.

Tycker det är värt att spela Huang här då han slagit två spelare i raka set i det här kvalet som är ungefär lika bra som Bandres, plus att Venezuelanen varit svajig och tagit sig vidare på tur. Att då få så bra betalt för Huang tycker jag motiverar i ett spel i detta läge.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt