Speltips: BMC Gdynia Open 2017

Riktig fullträff senast då Federico Iannaccone vinner relativt smärtfritt i två raka set till superoddset 5,00. Otroligt skönt att få med sig en sådan vinst med tanke på att det ger otroligt mycket för självförtroendet och samtidigt ger det spelkassan andrum.

Daniel Michalski - Mateusz Smolicki (1) @1,83

Turnering: Polen F2

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 11:00

Daniel Michalski är en duglig junior född -00. Har inte spelat några proffsmatcher ännu, men gnetar på bland juniorerna och är just nu rankad strax bakom de 100 bästa.

Det är ungefär vad jag vet om den spelaren vi ska lägga vårt öde i händerna på. Kanske inte så mycket men jag kan utläsa att han är inte är helt värdelös och verkar även kunna spela på grus.

Det jag grundar mitt tips på är att jag vet att Mateusz Smolicki är värdelös. Ganska bra i dubbel och ser ut att trivs på Snabbare underlag men är ganska ofta väldigt dålig.

James Allemby och Hugo Largo är två exempel på värdelösa spelare som Smolicki förlosat mot det senaste året. Att underlaget är grus gör inte saken bättre då det känns som att Smolicki bara kan serva och inte göra något mer.

Michalski verkar mer stabil och seger mot juniorstjärnan Michael Vrbensky som skakat några riktigt bra spelare på slutet imponerar.

Det här ska bara Michalski vinna om han kan hålla huvudet kallt och bolla ut Smolicki och inte bli stressad och dras in i något pangpangtempo.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt