Speltips: 7° MEMORIAL ROSSINI - TROFEO BPER

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Det gick bra igår, Kasper Elsvad var ungefär så överlägsen som jag misstänkte. Måste dock erkänna att jag var aningen orolig vid ställningen 4-4 i 1:a set. Men efter det var det bara en spelare på banan och vi kunde räkna in smärtfria 6-4 6-2 tillslut.

Federico Iannaccone - Filippo Borella (1) @5,00

Turnering: Italien F18 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 12:00

Väldigt intressant odds här. Filippo Borella måste vara en av de tröttaste spelarna som håller till någorlunda regelbundet på touren. En seger har det blivit i år då Borella besegrade Ercoli Di Ianni med 2-1 i set, Di Ianni som lade av för flera år sedan och aldrig var rankad bättre än 1384:e. 

Nu kan jag slarvat i min research men om jag kollade rätt har Borella bara slagit en spelare rankad bland de 1500 bästa de senaste två åren. Det är inga starka papper kan jag lova. Han verkar mest resa runt helt utan ambitioner och spela för att det är roligt. Inget fel med det, men någon stjärna är Borella absolut inte.

Federico Iannaccone som jag tror vinner här är född 1999 och saknar än så länge meriter. Troligen därför oddset är så högt som det är. Men i sin förra turnering slog Iannaccone Francesco Moncagatto med 6-3 6-1. Moncagatto är in min värld en bättre spelare än Borella. Dessutom pressade Iannacconte Corrado Summaria till ett avgörande tiebreak i 3:e set som han förlorade med 14-12.

Starkt gjort då Summaria tillhörde de bästa juniorerna i världen för något år sedan och har redan gjort många fina insatser på futuretouren. 

Iannaccone har även gjort det bra bland juniorena då han slagit flera topp 100 rankade spelare i år och bla gått till 3:e omgången av Australian Open.

Ser här en supermotiverad heltidssatsande junior med kapacitet på som samtidigt är på uppgång mot en trött och omotiverad Borella. Det som kan oroa är att de äldre alltid har en räv eller två bakom öronen. Men det här oddset är så bra att det inte går att låta bli.

C´mon!

Pekkas blogg

Pekka

Pekka har följt tennis på ett intensivt sätt redan innan internets storhetstid då han fick knappa in tysk text-tv för att hitta de senaste resultaten. Numera läggs all fokus på den lägsta nivån inom professionell tennis, den för Pekka så älskade futuretouren.

Sveriges bästa

Kända profiler