Speltips: Kinafuture

Fy fan vad illa mitt senaste spel här var. Bara att be om ursäkt och gå vidare. Nu har jag hittat ett spel jag är mer komfortabel med att båda kommer göra sitt bästa med tanke på vilka nationer som är inblandade.

Chukang Wang - Wei-De Lin (1) @1,61

Turnering: Kina F8

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 05:30

En kines mot en taiwanes om det nu heter så, är osäker där. Båda har kvalat in till den här turneringen och med tanke på prestigen mellan de här två länderna känns det som att båda vill vinna här.

Chukang Wang har kvalat in här genom vinster mot tre tuffa motståndare, skulle nästa vilja påstå att samtliga är bättre på pappret än Wei-De Lin som nu står för motståndet.

Wang har visat på fin form den senaste tiden då han kvalde in och sedan besegrade Calum Puttergill och gick till 2:a omgången i Kina F6. Förra veckan hade han luriga japanen Masaki Osafune på repen men fick inte till det i avgörande set. Men potential finns och han levererar bra varje vecka.

Det kan man absolut inte säga om Wei-De Lin som har en väldigt tung period bakom sig. Tänker inte rabbla namn men Lin har förlorat ofta i 1:a kvalomgången och då ofta mot orankade spelare. Det är 15 turneringar sedan han tog en poäng och det är mörker så långt ögat kan nå när han försöker hitta ljusglimtar i hans resultat.

Att Lin kvalat in här beror på en väldigt bra lottning, inte att han helt plötsligt hittat storformen från ingenstans. Nu möter han Wang som håller en helt annan klass än de Lin besegrade i kvalet. Spelare av Wangs kaliber har Lin bara tagit strögem mot det senaste halvåret och vi får hoppas att det fortsätter på det sättet.

Visst, i tennis kan allt hända med det känns iallafall bra att på förhand sitta med den bästa spelaren med den bästa formen av det två och fortfarande ett spelbart odds till det.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt