Speltips: Svenskdödarn fortsätter sitt segertåg

Det var en sjuk match igår där vi åkte på en ny förlust. Det var en riktig holmgång och det är inte varje dag man ser en match på bara två set hålla på i nästan tre timmar. Etcheverry som jag hade spelat saknade inte chanser utan spelade till sig två setbollar i första set varav en i egen serve, men det ville sig inte utan det blev stryk 6-7 5-7.

Daniel Altmaier - Markus Eriksson (1) @1,40

Turnering: Qatar F1

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 14:00

Satt och tittade lite på Altmaier igår och då gjorde han en löjlig figur av Milos Sekulic. Ganska roligt när Sekulic trots underläge 0-6 1-5 15-40 skickar över en boll mot Altmaier när han försöker koncentrera sig för att serva. Sekulic är sig lik med andra ord.

Men det jag ville komma till var att Altmaier är otroligt stabil för att vara den här nivån, nästan så att han redan är överkvalificerad att spela futures. Han gick ju fram till semi i en challenger i början av året så han har redan bevisat att han håller en nivå högre upp.

Markus Eriksson är en duktig spelare javisst, men han har ibland lite svårt med tempot på Snabbare underlag. Gruset passar numera Markus bättre vilket jag inte tycker var fallet i början av hans karriär.

Både när jag se till statistiken och även från matcherna igår när både Altmaier och Erikssons match streamades, ser jag inte hur Eriksson ska hänga med en hel match.

Altmaier kommer troligen ha relativt lätt i sina egna servar och sedan kommer han vara med och stressa Eriksson varje gång det är svenskens tur att serva. Tror inte det håller i längden utan tillslut kommer Altmaier få hål på Eriksson.

Matchen visas så det är bara att bänka sig framför datorn eller vad ni nu har för utrustning kl 14:00.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt