Speltips: Internationaux de Tennis de Toulouse Balma

Var helt rätt ute med spelet jag släppte igår i spelboken. Hade inte tid att skriva inlägg, men ville ändå dela med mig. Och då känns det extra skönt att en @3,75 gissning vinner på ett sådant imponerande sätt. Mer folk som fick vara med och dela på kakan vilket är positivt.

Pierre Faivre - Fabien Reboul (1) @3,00

Turnering: Frankrike F5

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 14:30

Alltid svårt att hitta värde en fredag vilket vanligtvis är den svåraste dagen för mig. Men här i den franska futuren tycker jag ett spel på Pierre Faivre är spelbart.

Det är två spelare som imponerat på sin väg fram till kvartsfinal. Reboul har slagit ut Boutillier och Desein som inte är några duvungar på den här nivån.

Faivre har också gjort det väldigt bra då han efter att kvalat in besegrat först Jules Marie och besitter bra mycket högre kapacitet än vad rankingen svallrar om. Men Faivres seger i 2:a omgången mot blivande topp 100 spelaren Corentin Moutet var ännu mer svettig. Moutet som är i storform efter en kvartsfinal i en challenger nyligen fick ge sig mot Faivre efter en väldigt jämn match.

Det jag vill komma till är att båda Faivre och Reboul har slagit ut väldigt bra spelare och med tanke på att Faivre verkar ännu vassare inomhus än Reboul just nu känns det som ett väldigt högt odds på Faivre.

Tycker Reboul ska vara knapp favorit här på sin höjd. Kan inte se att han ska springa iväg med denna match då Faivre slagit två spelare den här veckan som normalt är bättre än Reboul. Tycker allt tyder på att det här kommer bli en mycket jämn match, och då är det fantastiskt att sitta med @3,00 på det ena alternativet när det är en slantsingling.

Dessutom om man tittar tillbaka på statistiken så verkar Faivre vara en spelare som gillar att möta bättre motstånd, han höjer sig alltid då och viker sällan ner sig. En annan egenskap som är bra att ha.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt