Speltips: CITY-GREEN INTERNATIONAL TENNIS OPEN

Motigt är bara förnamnet just nu och jag kan inte påstå att jag är förvånad när jag fick ännu en supertuff förlust i baken. Jacobo Berrettini såg hur stark ut som helst fram till 6-1 4-2. Men är det någon som är helst överlägsen och och bara några bollar från att vinna matchen till att sedan tvärdö är givetvis någon som jag har pengarna på.

Rayane Roumane - Michael Bois (1) @1,83

Turnering: Frankrike F3

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 19:00

Rayane Roumane är tillbaka, supertalangen som kom fram redan som 14 åring och svarade för insatser man bara gapade äver för att de var så imponerande.

Han slog tex Yann Marti som då var rankand runt 300 innan sin 15:e födelsedag och följde upp med att dra brallorna av Aleksandar Lazov senare samma år. Sadio Doumbia var en annan spelare han hade på gaffeln men föll med 6-3 6-7 6-7.

Men ni förstår att det är något alldeles extra vi har att göra med här. Visserligen har han haft problem inomhus, men det statistika underlaget där är mycket knappt vilket gör att det inte går att dra några växlar av det.

Men det funkar på hard så han är inte helt oäven på Snabbare matta. Sedan ska man inte glömma bort att Roumans motståndare här är som sämst inomhus så underlagsmässigt jämnar det ut sig.

Michael Bois förresten var en ok spelare då det begav sig med en ranking på 582 för 4 år sedan. Sedan gick det sakta utför och efter avslutat 2015 som 1224:e man på rankingen har han försvunnit från proffstennisen.

Här gör han alltså comeback efter två års bortavaro mot en av världens hetaste talanger som har växt till sig två års muskler efter sitt genombrottet.

Båda spelarna har här fått wildcards av arrangörerna och det här måste ses som ett perfekt avstamp för Roumane ett år då han ska nöta ranking och närma sig challenger. Han möter alltså Michael Bois som numera är en hobbyspelare, visserligen en sådan som kan spela helt avslappnat utan nerver. Men talang och klass måste bara slå rutin här. Jag spelar Roumane till fina @1,83, spelbart ner till @1,61 om ni undrar det också.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt