Speltips: Danderydskval

Det var kanske rättvist att Sem Verbeek förlorade mot Connor Farren. Men visst höjdes pulsen då han var på väg mot en mirakelvändning när han först räddade flera matchbollar och sedan bröt tillbaka till 5-5 i 2:a set. Tyvärr tappades serven direkt och sedan visade Verbeek sin oförmåga att ta tillvara på sina breakbollar och matchen var slut. Det slutade 3-6 5-7 och jag ska hålla mig borta från challengers i fortsättningen.

Arvid Nordquist - Daniel Svensson (1) @3,75

Turnering: ITF Sverige F4 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10 U

Spelstopp: 11:30

Satt länge och funderade på om jag skulle ta med den här matchen. Först och främst för att det är en chansning som kan slå väldigt fel om mina funderingar inte visar sig stämma. Sedan att jag också fått ta skit då jag gissat mot svenska spelare som sedan vunnit, då de kontaktat mig.

Tror iofs inte det skulle hända i det här fallet, men jag brukar faktiskt försöka välja bort dessa matcher från offentligheten som jag tex gjorde igår. Idag finns det dock inget annat med lika bra värde så vi får gå på svenskarna ändå.

Daniel Svensson ska vara favorit här, han är några år äldre och har spelat mer mot bra internationellt motstånd och hängt med bra mot flertalet bättre spelare. Dessutom tog han sig in på världsrankingen i Norge förra hösten då han besegrade Pirmin Haenle.

Arvid Nordquist har tagit stora kliv främåt i år, vilket är naturligt då han nyligt fyllde 18 då utvecklingen normalt sätt är som störst. Han var över en sväng till Japan i våras där han svarade för två fina prestationer när han tvingade fram ett skiljeset mot Yutaro Matsusaki och framförallt Koichi Sano som en en duktig spelare. Kan Nordquist hänga på de här spelarna som är bättre än Svensson på bortaplan i Japan tycker jag han ska ha en bra chans här.

På hemmaplan tycker jag Nordquist och Svensson presterat ungeför lika bra då man tittar på vilka de spelat mot den här sommaren. Den eventuella fördelen Svensson har speglar inte oddsen på något sätt. Sedan var Nordquist seger mot Heimer i 1:a kvalomgången imponerande även om Heimers formkurva är på väg ner efter sina sjuka resultat förra hösten, en bra seger i vilket fall.

Tycker oddset här är väldigt spelbart då jag tror detta kan bli en jämn match, spelar Nordquist på topp kan det här bli intressant.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt