Speltips: Rumänien F14

Kanske dumt att ta ett uppehåll på några dager när storformen är på gång in, vi får se om det var rätt val. Kan iallafall konstatera att det börjar gå bättre igen efter att ha hackat i skivan en stund. Vackert så och vi ska försöka fortsätta trenden med kommande spel.

Matteo Tinelli - Mitchell Thomas McDaniels (1) @1,83

Turnering: ITF Rumänien F14

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10 U

Spelstopp: 09:00

Mitchell Thomas McDaniels slog igenom för den europeiska publiken över en natt då han tidigare i år besegrade Christopher Heyman som är en av de bästa på den här touren. Många trodde då att det var en av dessa sensationer som skeppas ut från USA och slår igenom som 22-23 åring utan någon internationell erfarenhet.

Men efter den vinsten har det gått sämre för McDaniels, han har bara spelat in två poäng trots någorlunda flitigt tävlande. Poängen har dessutom varit lätta då en seger kom mot orankade Stephen Kaldawi och den andra mot en 15 årig finne som knappt är torr bakom öronen. Vinsten mot finnen togs dessutom efter seger med 7-6 i 3:e.

Till den här turneringen har han kvalat in efter tre vinster, McDaniel hade tur i kvalfinalen mot då hans motståndare skadade sig efter McDaniels förlorat 1:a set. Vid ställningen 4-6 6-0 1-0 fick han tillslut vinsten mot en halvtaskig rumän.

Matteo Tinelli som är McDaniels motståndare är jag desto mer förtjust i. Han har inte fått något direkt utslag rankingsmässigt hittills men hans resultat indikerar trots det på bra kapacitet. En vinst mot 274 rankade Gleb Sakharov är ett bra bevis på det, och det var en match som båda kämpade i så det var ingen tankseger. Tinelli verkar dessutom trivas bra i Rumänien då förra turneringen han spelade där i Juli avancerade han fram till kvartsfinal.

Mitt spel på Tinelli bygger till största delen på att McDaniels den senaste månaderna haft svårt att överhuvudtaget prestera något. Han har haft fruktansvärt svårt att besegra spelare som Virtanen, Hedman, Kosonen och Grandjean för att nämna några. Spelare man ska besegra enkelt normalt sett. Dessutom har Tinelli bra kapacitet i förhållande till de som amerikanen haft svårt mot.

Tror Tinelli har över 50% chans mot en formtoppad McDaniels, och i det skicket McDaniels är nu tycker jag Tinellis chanser är bra mycket bättre än så. Med andra ord är @1,83 ett kanonodds i mina ögon.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt