Speltips: Debrecen mycket fin chans!

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Senaste tiden har verkligen varit nattsvart för egen del, inga spel vill hitta in och det är fruktansvärt jobbigt. Moralen är nere i botten utan att tveka men det är väl bara att hoppas det vänder inom kort. Riktar nu ett öga mot Ungern och Debrecen.

Debrecen inledde säsongen uselt och stora problemet var anfallet. Hade svårigheter att hitta målet och spelet var inte alls bra. På senaste tiden har de dock verkligen vaknat till liv och klättrat upp på en fin tredjeplats! 6 vinster och 1 oavgjort senaste 7 matcherna imponerar helt klart. Finns en del kvalité i laget så det är ingen chock att de plötsligt tar poäng på något sätt. Har ett fint läktarstöd och idag luktar det ännu en 3-poängare när Haladas kommer på besök. Ett Haladas som blandar nytt med erfaret med minst sagt blandade resultat. Såfort de kommer utanför sin egen plan spelar de otroligt dåligt, vågar inte hålla i bollen och spelare vill att andra ska göra jobbet. Usla raden 0-0-5  1-10 i målskillnad skrämmer inget lag och det ser verkligen lika dåligt ut på plan som statistiken också säger. I målet finns fortfarande Kiraly som flamsar till det och släpper in ibland mycket märkliga bollar. En ren clown vissa stunder i mitt tycke, lägg skorna på hyllan ffs.

Debrecen har som sagt kvalité med Tözér, Varga och Takács. Tisza har inte alls fått till det denna säsongen, men dragits med lite problem. Kan även han komma igång så kan det bli ännu bättre för detta laget. Form, kvalité och tyngd i laget talar allt för hemmalaget Debrecen i eftermiddag och det blir ett spel på en säker hemmaseger.

Spel: Debrecen -1 AH @ 1.90

Värdering: 3/5 U

Bolag: bet365

Spelstopp: 15:30

Lite kort inlägg, men iväg på kalas nu. Jobba Ungern.

XTRAxALLTs blogg

XTRAxALLT

Fotboll har alltid varit sporten Henrik brinner för. Till en början var det framför allt England och Premier League som hade Henriks fokus, men de senaste 4-5 åren har någonting annat vuxit fram hos honom. Han ställde sig en dag frågan: Varför läsa på och nörda in sig på lag och ligor som alla andra redan kan? I stället letade han efter andra, mer okända ligor där han kände att ingen annan varit och petat. Resultatet? Rumänska ligan fastnade i hans hjärta och det är framförallt där hans kunskaper ligger. Bulgarien och Ungern är andra länder som speltips kommer att komma ifrån.

Sveriges bästa

Kända profiler