Speltips: Targu Mures bankrupt!

Senaste bloggspelen har varit röda. Två stycken 0-0 matcher där våra lag dock tydligt varit spelförande och skapat bra med chanser. Något oturligt att båda förlorats. Ny vecka och för ovanlighetens skull så ska vi dyka ner till andraligan, Liga 2 där Targu Mures tar emot Hermannstadt.

Targu Mures var en av favoriterna att ta sig tillbaka till Liga 1 igen innan säsongen började och började också säsongen på ett övertygande sätt, men nu har laget kommit till en punkt som inte går att ta sig ur. Deras ekonomiska problem de har dragits med har gått så långt att de inom kort konkar. Om laget kan spela klart säsongen ut, eller om det blir så att detta är deras sista match vet jag inte i nuläget, de har 1 vecka på sig att skaffa sig pengar genom antingen sponsorer eller liknande, men det ser mer än nattsvart ut. Spelarna är fria att gå vart de vill, när de vill. Är de sugna på att spela för sina liv i denna match för att visa upp sig för andra lag? Kanske, men väldigt tveksamt. Mest trötta nedstämda huvuden och viljan att inte dra på sig skador känns mer troligt. Targu Mures som slogs om seriesegern för något år sedan i Liga 1 är alltså nästa lag på tur att försvinna. Det är fruktansvärt sorgligt att se alla lag försvinna år efter år. Kanske återuppstår de och börjar om långt ner i systemen.

Hermannstadt är nykomlingar från Liga 3 och går som tåget i Liga 2. De är precis som förra årets Juventus Bukarest som även de var nykomlingar men gick och vann Liga 2 i storartad stil. Är tyvärr inte helt ordinarie då de saknar folk på mitten, rutinerade Dalbea samt Lupu missar, men de ska vara så mycket bättre på alla positioner trots detta.

Oddset har redan rasat bra mycket, men tycker att det fortfarande finns bra med värde kvar!

Spel: Hermannstad -1 EH @ 1.74

Värdering: 4U

Bolag: 888Sport

Spelstopp: 17/10 18:30






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt