Speltips: CFR Cluj straffar offensivt Botosani

CFR Cluj är utropstecknet denna säsong, som dem har imponerat! Enda rejäla snedsteget har kommit i Timisoara där inga ord kan beskriva vad som pågick. Släppa in 4 mål för att sista kvarten ta igen till 4-3 och en uddamålsförlust. Om den var lavad på något sätt eller inte orkar jag inte spekulera kring, men en mycket illaluktande match var det i alla fall.

Nu hemmamatch mot Botosani, ett Botosani som försöker spela anfallsglad fotboll på gott och ont. Första matchen för säsongen slutade 1-1 efter att Cluj tappade en 1-0 ledning och Botosani helt och hållet tagit över och helt kart låg närmast segern. Cluj var då lite osamspelta med alla nya spelare men har växt och växt under säsongens gång och leder ligan välförtjänt. Här hemma har de raden 5-1-0 med 10-2 i målskillnad och är därmed det bästa hemmalaget hittillls. Det brukar vara bra fart från start med en ledning redan i HT för att sedan i andra slappna av lite och hålla i bollen för att få tiden att gå vilket statistiken också visar, i samtliga 6 hemmamatcher har de haft ledningen i HT.

Det starka mittfältet gör att Cluj i nästan alla matcher har ett kraftigt spelövertag och rullar finfin boll. Detta tillsammans med att Balde nu har börjat hitta nätet också så kommer Cluj vara ännu farligare än vad de redan är och det är enbart ett annat lag som kan slåss om ligasegern, FCSB.

Botosani är även det ett lag som gillar att anfalla och de är inte rädda att anfalla med mycket folk. Ibland går de bort sig och målen kan trilla in i baken och ser de inte upp med detta mot Cluj så kan det bli nattsvart. Roman och Bus är hot framåt, men tveksamt om de kommer att få så mycket uträttat mot detta mycket stabila hemmalag. Men försöka, det kommer de att göra då Botosani inte sjunker djupt för att "behålla" en poäng från start, utan de gör alltid ett tappert försökt att ta poäng vilket de absolut ska ha cred för. Men liksom många andra lag så är det på hemmaplan de kan störa de bättre lagen.

Ser framför mig ett Cluj som tar tag i taktpinnen från start och kommer att anfalla i våg efter våg. Botsani som kommer jaga boll och satsa på kontringar, men då också fylla på med för mycket framåt så att Cluj kan kontra tillbaka. Cluj mot 6:e hemmasegern!

Spel: CFR Cluj -1 AH @ 1.925

Värdering: 3/5 U

Spelstopp: 15/10 19:45

Bolag: Pinnaclesports






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt