Speltips: Börjar bli en vana Cluj!

Hatten av, bug och bock etc etc.. CFR Cluj, ni får mig att bli hård (ur spelsynpunkt!) Vilket lag ska stoppa denna maskin? För stunden ser jag inte något annat lag stoppa Cluj från att ta hem seriesegern. Om dem får behålla alla spelare även under vinteruppehållet och alla får hålla sig friska så är seriesegern i hamn. FCSB kommer dock till 99% köpa någon/några av de bästa spelarna som de alltid gör och försvaga motståndarna. Om inte detta händer dock så blir det en mycket trevlig vår/sommar. Kanske Cluj kan bryta rekordet med minst insläppta mål?

Cluj har alltså börjat med 6-1-0 med 13-1 i målskillnad och de går fram som en ångvält. När de anfaller så springer alla så rätt, en drar isär backlinjen och skapar yta för bollhållaren, en annan smyger upp i ryggen på försvaren som har ögonen på bollhållaren och så fortsätter det. Det känns som att de har en extra spelare på planen hela tiden då alla står/gör så rätt. Behöver inte nämna alla viktiga spelare igen, ni känner igen alla men måste ändå nämna Deac igen. Han gör nästan aldrig en dålig match, så bra speluppfattning och levererar toppenbollar, stortrivs i detta lag. Det som tränaren Petrescu är så bra på, är att se till spelarna alltid gör sitt jobb och aldrig underskattar motståndet. 7 matcher och de har redan mött många svaga lag, de enda usla lagen kvar att möta är Concordia och Juventus. Viktigt att inte tappa fokus i dessa enkla matcher. Motståndet har inte varit det tuffaste, så Cluj har inte fått visa färg än kan man tycka och ja, måhända att det är så, men deras grundspel är överlägset bäst av alla de lag jag har sett. Ska bli intressant att se mot FCSB vad som händer.

Timisoara har gjort det man kan förvänta sig av dem, segrar mot svagaste lagen för att ha det otroligt jobbigt mot de bättre. Hemma har de 1-1-1 där vinsten kom mot Juventus, oavgjort mot iskalla Viitorul och förlust mot FCSB. Senast tog de en seger mot Gaz Metan där Vasvari fick göra båda målen för att sedan även hinna bli utvisad. Han är en av de bättre i Timisoara och är en tung avstängning inför denna match. Det som kan tala för Timisoara är att ingen tror på de i denna match, ingen press på dem alls samt att det här är en spökarena för Cluj. En enda seger här på över 10 år. Men summa sumarum, detta ska normalt vara en dominerande match för bortalaget och det är finfin chans för en 7:e raka 3 poängaren här. Forza Cluj!!

Spel: CFR Cluj @ 1.68 3/5 U + CFR Cluj -1 AH @ 2.28 2/5 U

Units: 3U + 2U

Bolag: Pinnaclesports

Spelstopp: 26/8 17:30






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt