Speltips: Trubbigt Craiova vinner ändå

CS U Craiova är obesegrade såhär långt, fina insatser har blandats med lite mindre smickrande. 4-3-0 med 9-3 i målskillnad visar sitt tydliga språk, trubbig offensiv med en stark defensiv. Problemet med Craiova är att de inte har någon renodlad anfallare utan kör med offensiva mittfältare på topp, detta är dock inget nytt för i år utan det har varit lite av deras grej senaste åren. Senaste åren har de dock haft Ivan som trixat sig igenom och kunnat hålla bollen, nu är han såld till Ryssland och Krasnodar, nu kör de väldigt mycket med inlägg från kanterna och "hoppas" någon står rätt i boxen. Dock har de många kvicka spelare på plan och kan ibland skära in från kanterna. Har en mycket stabil mittfältare i Zlatinski med en fin vänsterfot som är livsfarlig på frisparkar. Han kan även leverera fina långbollar med bra precision.

Senaste matchen plockade man ned sjunkande skeppet Viitorul Constanta med 2-0, men var stundtals utspelade. Mitrita stor för båda målen och det är ovanligt att Craiova börjat så bra på resande fot. 1 poäng mot FCSB och 6 poäng mot Juventus samt Viitorul. De är ett utpräglat hemmalag men har istället börjat halvtaskigt här. Seger mot Iasi och Botosani, oavgjort mot Astra Giurgiu samt Concordia Chiajna. Normalt ska det vara 4 segrar här med tanke på lagen de mött. Nu kommer för säsongen en av de "lättaste" hemmamatcherna när Gaz Metan gästar, ett Gaz Metan som är.. uselt.

Jag trodde på Gaz Metan senast i hemmamatchen mot Poli Timisoara efter att de spelade ut Sepsi och vann med 2-1 och tog första 3 poängaren. Men oj vad fel man kunde ha, Timisoara hade full kontroll på matchen och vann välförtjänt med 2-0 och tränaren Pustai aka "Pandan" kan snart räkna med att få kicken, för detta kan inte fortsätta länge till. Dem må inte ha några superspelare, men det finns ingen kemi mellan spelarna, ingen vilja att hjälpa varandra. Laget dras också med stora ekonomiska problem och det är sågott som klart att de inte kommer att få spela kvar i Liga 1 även om de håller sig kvar i år. Tvångsnedflyttade helt enkelt.

Detta ska vara en match där Craiova redan innan HT kan ha avgjort matchen för att sedan spela av den under resterande 45. Räknar kallt med att de ska hitta målet minst två gånger med spelare som Zlatinski, Mitrita, Gustavo samt troligen laget toppmålskytt Baluta tillbaka. Gaz Metans chanser att hitta målet känns mycket små, men bollen är ju såklart rund..

Spel: CS U Craiova -1 AH @ 1.746

Units: 3/5

Bolag: Pinnacle

Spelstopp: 25/8 20:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt