Speltips: Litar på Clujs form!

Gårdagen var en riktig karusell, nästan allt satt till en början för att sedan rasa ihop på eftermiddagen då Ungerska NB II inte alls gick vägen. En mycket klurig liga och jag har insett att den är lite väl klurig för stunden att ha riktigt bra koll på, så antal spel därirån kommer att vara mycket låga framöver. Dagen slutade dock på gröna siffror, så ska inte spy galla över det mer. Istället fokus på dagens Liga 1 där två matcher spelas ikväll och båda är mycket intressanta.

CFR Cluj går in i kvällens match som storfavoriter och det med all rätt då de imponerart riktigt mycket såhär långt. Välförtjänt serieledning med 16 poäng och 5-1-0 med målskillnad 11-1 Enbart ett insläppt mål på 6 matcher alltså och detta kom i öppningsmatchen mot Botosani som ligger tvåa i tabellen just nu. 5 raka nollar säger en hel del om deras starka defensiv. Dan Petrescu som rattar laget från sidlinjen har verkligen lyckats med att få ihop det här laget. Han ser aldrig nöjd ut trots deras fina spel och resultat, men långt därinne i själen så tror jag det värmer gott när 3 poängarna rullar in. Till kvällens match så är Culio tillbaka efter avstängning, viktig spelare på mitten och förste straffskytt ifall att de tilldöms en sådan ikväll. Hittills på 6 matcher så har dem fått 3 straffar så inte omöligt att det kommer en ikväll då Voluntaris backar kan vara lite stabbiga och ruffiga. Det är vackert att titta på Cluj med deras snabba spel och djupledspassningar serverade från Deac och Hoban. Två hemmamatcher såhär långt och 2-0 mot Viitorul Constanta har följts upp av 1-0 mot Dinamo Bukarest. Det är tufft att säga, men skulle inte alls bli förvånad om Cluj går obesegrade i ligan under säsongen om de klarar sig undan skador och avstängningar på de allra viktigaste spelarna. Så bra anser jag att det här laget är i år och det vore riktigt kul om de fick gå och vinna ligan framför FCSB som fortfarande är favoriter.

Voluntari har blandat och gett hittills med 2-2-2 och 7-7 i målskillnad. Senast hämtade de in 3 poäng mot Gaz Metan där Cernat var tillbaka efter skada och gjorde ett lyckat inhopp i andra halvlek då det var han som satt avgörande 2-1 i slutet. Det är på deras "hemmaplan" i Ploiesti där de gjort sina mål och tagit sina segrar. Mot ett roterande Astra Giurgiu vann de med 3-1 och nu senast alltså mot usla Gaz Metan. På resande fot så spelar de mer kompakt och inte alls lika offensivt och mot FCSB förlorade de med 1-2 efter mål på stopptid. Mot Viitorul så blev det mållöst efter en ganska svag insats av båda lagen. Detta kommer bli jobbigaste motståndet hittills för Voluntari och det är väldigt tveksamt om de kommer att få med sig någonting hem härifrån. Det som ändå kan tala för Voluntari är att just Cernat kommit tillbaka från skada sam att Ivanovici så smått verkar ha vaknat till liv efter en dålig start av honom. Dessa två är sylvassa framåt och kan måla mot vilket lag som helst. Cluj kommer också troligen förr eller senare göra en sämre insats då det är svårt att ta segrar hur länge som helst.

Men, det vore idiotiskt att gå emot Cluj i den form de är i och på det sätt de spelar fortboll för stunden. Räknar med att de tar en ny stabil seger, men väljer det lite mer fega -1 AH. Forza CLUJ!

Spel: CFR Cluj -1 AH @ 1.666

Units: 4/5

Bookie: Pinnaclesports

Spelstopp: 20:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt