Speltips: Cluj god chans till 5:e raka

Har nämt innan att Cluj är på uppgång igen efter några års medelmåttighet och med de finansiella problemen lösta så kan de åter slåss om Europaplatser. Cluj börjar sina matcher råstarkt för att sedan slappna av lite för att bevaka och behålla sina ledningar, detta på gott och ont då de ger bort initiativet till motståndarna. Senast mot Dinamo Bukarest så var de mer eller mindre utspelade under andra halvlek och drog dessutom på sig två utvisningar. Stabila backen Camora samt Culio, tunga avbräck helt klart och hade de ställts mot ett bättre lag än dagens motstånd så hade jag hållt mig borta utan att tveka. Nu spelar de dock mot nykomlingen Sepsi som iofs vunnit sina två hemmamatcher, men knappast imponerat i dessa.

En otroligt dålig match mot Juventus där de vann med 2-1. Sedan mot Viitorul så var de utspelade första 45, Viitorul två bortdömda mål för offside, missade friläge på stopptid och sedan kontrade Sepsi i 93:e och målade. Flaxvinster x2. Sepsi får tillbaka Astafei efter avstängning, men han har haft sina bästa år vad det känns. Har ett okey hemmastöd som ger laget lite boost, men detta kan inte räcka i varje match, det är dags att ett riktigt lag tar ner de på jorden inför hemmafansen.

Cluj har verkligen imponerat såhär långt och har vunnit mot Dinamo Bukarest och Viitorul Constanta. Stabilt lag där defensiven sett strålande ut såhär långt med bara ett insläppt på 5 matcher. Raden 4-1-0 är fin och det mesta talar för att seger nummer 5 kommer idag. Deac fortsätter att dominera på mittfältet och tillsammans med Hoban är de konstant farliga. Omrani står ännu mållös, men god chans att han kan spräcka nollan idag.

Trots Clujs två tunga avbräck så ska de vara ännu större favoriter idag mot Sepsi som verkligen inte förtjänar sina 6 inspelade poäng. Mot femte raka Cluj!

Spel: CFR Cluj + CFR Cluj -1 AH

Odds: 1.645 + 2.24

Värdering: 3U + 2U

Bookie: Pinnaclesports

Spelstopp: 14/8 16:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt