Speltips: Försvagat Botosani ändå med bra chans!

Botosani har inlett piggt, riktigt piggt och står på 10 poäng med 3-1 i målskillnad. Offensiven har sprudlat och de är inte fega med att fylla på med spelare i anfallen vilket gör laget mycket roligt att titta på. Nu kom 5 av dessa 10 mål mot Sepsi ska sägas och vi ska inte höja de till skyarna, men trots allt så är 5 mål i en och samma match ett fint resultat. Botosanis bäste spelare Golofca har nu värvats av FCSB och ännu en gång köper de spelare och sedan bara placerar de på bänken för att de redan har spelare nog på dessa positioner. Men detta är deras strategi, köpa alla andra lags toppspelare så att de sedan ska få det lättare när de väl möts i ligan. Smutsigt. Avskyvärt. Det FCSB behöver är stabila backar, offensivt har de redan så mycket att det skvalpar över. Det är bara att hoppas att Golofca faktiskt får spela lite, för jäklar vilken speedkula han är, med bra teknik dessutom. Får han spela ute på vänsterkanten med chans att skära in i banan och utnyttja sin högerfot så kanske han får chansen att visa vad han går för. Nog om FCSB.

Botosani har alltså inlett fint och är obesegrade såhär långt och förutom slagpåsen Sepsi så är det ändå två topplag de mött, Cluj och Dinamo samt nu senast Voluntari. Tränaren Enache har fått ihop någonting här och det är ett jobbigt lag att möta. Här hemma sätter de hög press och försöker vinna tillbaka bollen snabbt, mycket likt hur Viitorul Constanta spelar på sin hemmaplan. Golofca har varit den ledande frontfiguren och får nu klara sig utan honom alltså, rejält avbräck helt klart, men mot medelmåttiga lag som Poli Timisoara så ska detta inte spela någon större roll. Bus, Roman och Fulop är alla giftiga framåt. Serediuc ett bra alternativ på mitten så det finns spelare att täcka upp med.

Poli Timisoara har verkligen blandat och gett. 6 poäng efter vinster mot Concordia Chiajna och Juventus Bukarest. Torskat mot FCSB samt Astra Giurgiu. Ekonomiska situationen är inte så smickrande för laget och spelare har inte fått lön på ca 5 månader. Trots detta så har de lyckats signa spelare och är på pappret starkare än ifjol. Backlinjen är lite tröga och det får de se upp med idag när Botosanis kvicka spelare kommer att sätta press på de.

Matchen spelas 15:45, stekande sol och tempot riskerar att bli lite lägre, men jag vill ända tycka att Botosani ska vara större favoriter här trots tappet av Golofca i kombination att Timisoara är väldigt medelmåttiga på resande fot.

Spel: Botosani -0.25 + Botosani ö1.5

Odds: 1.76 + 2.18

Värdering: 3U + 2U

Bookie: Unibet

Spelstopp: 15:45






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt