Speltips: Dinamo Bukarest med toppchans mot skakigt Gaz Metan

Matchen spelas inte förrens på måndag nästa vecka, men att oddset står kvar tills dess är så osannolikt att jag måste ta det redan nu. Dinamo Bukarest har börjat säsongen med två vinster och en förlust varav förlusten kom i hemmamatchen mot Botosani. Det ska sägas att Dinamo var det bättre laget rakt igenom och skulle fått med sig minst en poäng där, men bollen ville inte in för deras del. Europa League kvalet har dem på torsdag 3/8 borta mot Bilbao i Spanien och naturligtvis kommer dem inte att ha en suck i den matchen. Allt annat än en förlust efter 90 minuter vore en bragd modell "enorm" sedan 3 dagar att "vila" upp sig innan det vankas hemmamatch mot ett för dagen iskallt och pengatomt lag i form av Gaz Metan.

Gas Metan var förra säsongen en frisk fläkt utan dess like under höstsäsongen och spelade utan respekt mot alla lagen. Dem hade en riktig målspruta i Llullaku som dem sedan tappade under vinteruppehållet samt även Axente. Efter uppehållet var det som ett helt annat lag och dem föll sakta nedåt i tabellen men klarade sig undan nedflyttning utan problem. Nu har Gaz Metan till stora delar ett helt nytt lag och det ser allt annat än bra ut än så länge. I första matchen mot Viitorul Constanta blev dem totalt avklädda av de vindsnabba och passningsskickliga ungtupparna. Följde upp det med en avslagen 0-0 match mot CSMS Poli Iasi där Iasi missade guldläge på stopptid och nu sist en ny 0-3 förlust hemma mot Cluj. Försvaret har sett ovanligt virrigt ut med många misstag och felpass men inte heller anfallspelet har bjudit upp speciellt. Golubovic som ska göra deras mål har haft ett fåtal lägen i varje match och borde kanske förvaltat något av dessa, men han är alldeles för ensam. Inte nog med deras svaga spel, så är även deras ekonomiska situation svag och laget kan komma att straffas med minuspoäng om det vill sig illa.

Dinamo Bukarest har som sagt börjat säsongen fint och står på 6 poäng. Här hemma är dem alltid svårslagna och efter snedsteget mot Botosani i första hemmamatchen så är dem riktigt taggade att bjuda fansen på 3 inspelade poäng. Nemec som ska göra målen har haft det lite motigt och inte hittat nätet ännu trots mängder med lägen. Fin chans att spräcka nollan här i alla fall! Dinamo har några spännande spelare i Nascimento, Busuladzic och Albin som dessvärre inte fått så många chanser ännu. En favorit hos mig som spelade i Petrolul Ploiesti för några år sedan. Får han komma in i laget lite mer så har dem en riktigt farlig vänsterfot. Såklart måste vi också nämna Rivaldinho, son till brasselegendaren Rivaldo. Vilket satans mål han gjorde mot Bilbao!! Tekniskt bra som måhända är lite väl skottglad, men utan skott så inga mål. Länk till hans mål:

Dinamo som är hemmastarka är bättre på samtliga positioner och med tanke på Gaz Metans problem både på samt utanför planen så ska detta bara kunna sluta på ett sätt. Nu ska det bara spelas 90 minuter fotboll om det också..

Spel: Dinamo Bukarest + Dinamo Bukarest -1 AH

Odds: 1.57 + 2.02

Värdering: 4U + 2U

Bolag: Unibet

Spelstopp: 7/8 20:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt