Speltips: Mästare på uppgång?

Hej!

Vi hoppar direkt till reken då gårdagen knappast är nåt att haka upp sig på. Gäller att fortsätta vara selektiv i Brasilien och inte bli för "trigger happy" som jag kanske blivit då det gått lite för bra inledningsvis. Idag rekas ett hårt spel till lite lägre odds än vanligt. Mer om det här nedanför =)

Palmeiras - Atletico GO - Serie A

Avspark: 22 Maj 02:00

Brasilianska mästarna har i år, trots en starkare trup, haft det ganska svårt i Serie A. Inför den senaste matchen var Palmeiras i en negativ trend med endast 1 seger på lagets 6 senaste matcher. Otroligt svagt vilket fick mig att spela emot dem när de skulle besöka Bahia, årets so far mest spännande nykomlingar.
Men Palmeiras, som hittills haft det tufft på bortaplan, gjorde istället en otroligt imponerande insats där de var fullständigt överlägsna Bahia på samtliga plan. Ett Bahia som inför denna match tagit idel hemmavinster.
Palmeiras lyckades neutralisera Bahias vanligtvis fina anfallsspel när de väl var vid ledning och hade i övrigt en precision i vartenda moment som vittnade om en nivå som inte många Sydamerikanska lag kan mäta sig med.

Det var riktiga mästartakter som Palmeiras visade upp trots att en del spelare hade lite tröga ben efter landslagsuppehållet och inatt har man en än starkare elva då t.ex. colombianen Borja är redo att delta redan från avspark. I övrigt sitter Palmeiras som bekant på vad som troligtvis är landets starkaste trupp med en hel drös av kvalitéspelare, bland annat Jerry Mina (mb), Roger Guedes, Guerra, Tché Tché och tidigare nämnda Miguel Borja.

Atletico GO har efter fjolårets succé i Serie B blivit rejält isärplockade av andra större klubbar. Nästan hela laget är utbytt och laget ser betydligt sämre ut idag än vad man gjorde i Serie B. Atleticos säsongsinledning har varit allt annat än bra då man just nu endast har Avai bakom sig i tabellen. Trots att man rent poängmässigt inte är det svagaste laget i ligan så har man likväl stått för flera av av säsongens hittills sämsta prestationer i vissa av sina matcher.

Det är framförallt på hemmaplan som poängen skall plockats för på bortaplan har man varit helt underlägsna sina motståndare och förlorat samtliga matcher med 2 mål eller fler. Ett annat problem som blivit tydligt nu när man rent spelmässigt sett åtminstone lite bättre ut är avsaknaden av en duktig anfallare. Ingen spelare i Atletico är klinisk i sina aktioner och man saknar det lilla extra i dem avgörande momenten. Ett påstående som vi alltså inte kan säga om Palmeiras senaste insats där de var briljanta i det avseendet.

Regerande brasilianska mästarna Palmeiras har i år varit det starkaste hemmalaget av samtliga Serie A lag och är numera obesegrade i 27 raka hemmamatcher (21 vinster!). Man har enkelt avfärdat betydligt starkare motstånd på hemmaplan och med den senaste matchen i åtanke bör Atletico GO bli en riktig munsbit för ett Palmeiras i gott självförtroende. Det är viktigt att påpeka att det faktiskt skiljer något så otroligt mycket mellan dessa trupper. Jag tror och hoppas att den senaste insatsen kommer att ha en positiv påverkan på spelarna som i år blivit en aning ifrågasatta. Dagens motståndare är bör bli en perfekt språngbräda för ett Palmeiras som är redo att börja klättra uppåt till dem platserna där de egentligen hör hemma.

Hade gärna velat gå på nåt hcp-spel men då historien med brassefavoriter som nonchalerat bort hcp-vinster upprepat sig för många gånger så har jag valt att gå på Pinnacles spel Palmeiras över 2.0 lagmål @ 1.647. Spelas med 4.5u (1.5x flat). Har ni inte Pinnacle så tror jag givetvis också på -1.5 till 1.80+. Hade dock nöjt mig i sånt fall med ett flatbet på det.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt