Speltips: Stabilitet vs Hawaii

Tjena!

Liten comeback efter lite mer än en veckas uppehåll. Haft lite fullt upp i vardagen med sjukstuga i hemmet, sonens fotbollssäsong som dragit igång och ett allmänt fullspäckat schema. Siktar in mig på två inlägg denna helg då jag tycker mig ha hittat två bra objekt. Det andra kommer troligtvis imorgon då jag försöker hinna med detta inlägg innan grabbens matchsamling om sisådär 2h. Fortsatt lite motrigg i spelen IMO. Tillhör själv den skaran som försöker slå den asiatiska marknaden, ett ämne som förövrigt skapat rätt kontroversiella diskussioner på twitter dem senaste åren, och tycker mig ofta befinna mig på rätt sida framåt avspark. Har gjort det en längre tid men trots det får man ingenting gratis. Det gäller helt enkelt att nöta vidare och hoppas på att det i framtiden resulterar i stolpe in istället för stolpe ut.
Jag har även bestämt mig för att ändra om lite i unitsystemet som jag använder. Hädanefter blir 3u ett standardbet (motsvarar flat), 4.5u (1.5 flat) och 6u (double flat), vilket ni enligt min bok inte kommer att se speciellt ofta, i varje fall inte bland mina spel. Nog om allt runt omkring, har inte all tid i världen! Ligger redan ett par spel i spelboken, här nedanför kan ni läsa om dagens bästa.

Everton - Audax Italiano - Chile Primera Division

Avspark: 23 April 01:30

Spel: Everton -0.5 @ 1.96 3u (flat)

Bookie: Pinnacle

Två av årets hittills sensationslag möts ikväll i ett möte där två helt skilda fotbollsfilosofier ställs på prov mot varandra. På ena sidan har vi ett taktiskt slipat hemmalag. Everton har under tränaren Pablo Sanchez blivit ett lag som anfaller metodiskt och litar på sin defensiva förmåga. Det är inte den typiska hawaiifotbollen som vi allt som oftast får se i den chilenska ligan, utan något mer åt det italienska hållet. Ta ledningen, gärna på motståndarens misstag, och stänga igen ytorna. Något annat som gör att Everton sticker ut ur mängden är att de sällan behöver många chanser för att lyckas få bollen i nät, de är ett av dem effektivare lagen i serien och har genom värvningen av colombianen Uribe (tidigare skyttekung i Santa Fe) fått in ytterligare klass i anfallet. Även om hans fysiska status inte är den bästa så handlar det om en spelare vars högstanivå är långt över den chilenska ligan.

I ligan har de gått över förväntan och de befinner sig i skrivande stund på en fjärdeplats. Man har trots 12 mål framåt på 10 matcher tredjebäst målsnitt i ligan. Mycket tack vare ovan nämnda taktik. Med 6 insläppta på dessa 10 matcher är man överlägset bäst rent defensivt i ligan, t.om före serieledarna Colo Colo och storklubben Universidad de Chile. Man har även hunnit spela en match mot colombianska Patriotas Boyaca i Copa Sudamericana, en match som man självklart vann med siffrorna 1-0.

I fjol gillade jag det jag såg av Audax Italiano. Från att ha varit absolut sämst i ligan så tog de rent spelmässigt flera kliv framåt efter att nye tränaren Hugo Vilches tog över. Även resultaten blev lite bättre, även om de på sin höjd var medelmåttliga. Audax Italiano är ett väldigt trevligt lag att kolla på som neutral. De har väldigt snabba offensiva spelare där anfallaren/yttern Riquelme är en personlig favorit. I mål har de veteranen Peric, en roliga profil som gärna är där för att munhugga med motståndarna och domarna. Det händer mycket kring honom med andra ord.

Även om Audax ser klart bättre ut nu, och dessutom gått rätt bra i ligan, så är de fortfarande ett högst svajjigt lag. Topprestationer varvas med rena bottennapp vecka ut och vecka in vilket hindrar dem från att utmana på allvar. Det råder inga tvivel om att Audax är lite för naiva när de anfaller med hela laget och deras 16 insläppta är ett kvitto på detta. Audax vassa anfall är också ganska beroende av att ha ytor att kontra på, något som Everton sällan bjuder på. Inför match så känns det som att Audax spelstil bör passa Everton alldeles utmärkt och jag förväntar mig att vi ser Everton plocka en stabil vinst mot ett av ligans svajjigaste lag. Everton -0.5 @ 1.96 plockas därför med 3u (flat).

Comeon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.