Speltips: Española löser linan.

Hej!

På grund av domarstrejken i Liga MX har helgens utbud smalnat av rejält, detta efter att två spelare varit lite väl "närgångna" mot två domare. Domarbasen vill att dessa spelare straffas ordentligt enligt regelverket och valde därför att inte dyka upp alls till omgång 10. Lite tråkigt givetvis ur bettinperspektiv. Idag känns det dock rätt lugnt då vi har flera intressanta objekt i den chilenska ligan och dagens bästa lir kan ni läsa mer om här nedanför :)

Union Española - Cobresal - Chilenska Clausuran

Avspark: 13 Mars 00:30

Spel: Union Española -1 @ 1.88 4/5U

Bookie: Pinnacle

Union Española är min personliga favorit bland dem mindre topplagen som återfinns i chilenska ligan. Varför det har blivit just dem har jag inte riktigt svaret på. Det har vuxit fram genom åren som jag följt den chilenska ligan. Kanske pga att de under 6 år var ledda av tidigare landslagsässet Jose Luis Sierra, en personlig favorit när det begav sig, med goda resultat... eller kanske var det deras spel som jag fastnade för, oklart :) Klart är det i varje fall att Española är det andra laget, utöver O'higgins, som etablerat sig i den chilenska toppen om man bortser från "the big three".

Española är ett återkommande inslag i Copa Libertadores och i Copa Sudamericana. Så sent som 2014 tog man sig hela vägen till åttondelsfinalen i Copa Libertadores. U Española är faktiskt det senaste chilenska laget som har lyckats ta sig till Copa Libertadores slutspel, vilket är alarmerande för chilensk fotboll. Många lag har inte hålt tillräckligt hög klass och i många andra fall (faktiskt) så har man haft sinnessjuk otur med lottningen eller inte haft marginalerna på sin sida.

I år tog resan slut redan i kvalet för Union Española. I första utslagsronden slog man ut urugayanska Cerro med klara 5-2 (2-3, 2-2) innan bolivianska The Strongest, som är bättre än på många år, blev dem övermäktiga. Deras deltagande i Copa Libertadores kan såhär i efterhand sammanfattas som godkänd.

I och med deras deltagande i Copa Libertadores blev ligastarten lidande. Inte blev det lättare heller när man inledde ligaspelet mot 2 potentiella mästarlag och Española stod helt förståeligt på 0 poäng efter två spelade matcher. Därefter har laget sett klart bättre ut i ligaspelet och laget kan nu efter Libertadoresuttåget lägga full fokus på den. De kommer till nattens match med tre raka ligavinster i bagaget. Fjolårets fina spel är tillbaka och laget visade prov på en grym mental styrka när de följde upp 0-5 förlusten mot The Strongest med att slå regerande mästarna U Catolica på bortaplan. Den matchen följdes i sin tur upp med en säker 3-0 vinst mot Huachipato och det blåser återigen positiva vindar i Españolas läger.

Española lirar som alltid en snabb omställningsfotboll och det är mer ofta än sällan som de straffar sina motståndare när de är i ledning. De har dessutom en av ligans målfarligaste anfallsduo i form av Churin-Salom, två argentinare som kompleterar varandra på ett ypperligt sätt och som behöver bra mycket färre chanser för att sätta bollen i nätmaskorna än gemene anfallare från den chilenska ligan.

Cobresal har är ett chilensk undre halvan lag som har varit i fritt fall sedan de skrällvann ligan i ren Leicester-anda 2014. 2017 har börjat på ungefär samma sätt som hela 2016 såg ut, katastrofalt med andra ord. Laget har plockat poäng i endast en av säsongens fem inledande matcher och bortaspelet ser rent ut sagt uselt ut. Detta är något jag ändå hade förutsett när jag kikade på deras spelschema inför säsongen och har spelat emot dem i 2 av deras 3 inledande bortamatcher med god framgång. I bägge dessa matcher kändes hcp-linan lite väl givmild med tanke på motståndet och det är därför glädjande att vi erbjuds samma lina (-1) på en motståndare av liknande kvalité ikväll.

Efter suveräna Colo Colo är det ett par lag som ligger på en jämnbra nivå ett snäpp ovanför dem övriga. Española är ett av dessa och det är tydligt att Cobresal ligger ett hack under dessa lag. Då Union Española har sett riktigt bra ut på senare tid och de gärna "kör över" sina motståndare känns Union Española -1 till över 1.85 riktigt bra. Så länge som denna lina erbjuds när Cobresal möter på högkvalitativ så kommer jag att vara där och plocka det. 4/5U investeras här!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.