Speltips: Liga MX all the way!

God kväll!

Veckan har gått rätt bra och senaste blogginlägget resulterade i två vinster och en förlust.
Inatt är det en kanonomgång i Mexico betting wise. Nedanför kommer en sen motivering, men med ett par timmars marginal till avspark. Samtliga dagens prespel har annars funnits i spelboken i bra många timmar nu.

Morelia - Puebla - Liga MX Avspark: 25 September 02:00

Morelia, som rekades i det nästsenaste blogginlägget, åkte på pumpen rejält och förlorade 1-5 mot regerande mästarna Pachuca. Försvararen Carlos Morales fick ett rejält hjärnsläpp i matchens 5e minut när han räddade ett avslut med handen, detta trots att målvakten stod rätt bra placerad bakom honom. Carlos fick syna det röda kortet, Pachuca fick en straff och Morelias match tog slut innan den ens börjat. Uppförsbacken blev slutligen för brant när Pachuca belönades med matchens andra straff vid 1-2 och kunde därefter avfärda hemmalaget utan problem.
MEN, jag tappar givetvis inte tron på Morelia. De har plockat bra med poäng denna säsong samtidigt som de imponerat på mig spelmässigt. De har inte fått några poäng gratis utan har förtjänat varenda en. Som jag nämnt i tidigare blogginlägg så ligger Morelia sist på den sammanlagda tabellen och behöver således plocka så många poäng som möjligt denna säsong. De har kvalité till att nå playoff (top 8) och laget har verkligen steppat upp när det verkligen behövts som mest.

Puebla är även de inblandade i nedflyttningsstriden. Tog nu i veckan en viktig 3-2 vinst mot en annan nedflyttningskandidat, Veracruz, och har således fått liiite andrum. Segern till trots var spelet på plan allt annat än imponerande. Pueblas två första mål kom via en straff och en frispark, det tredje kom mot 10 man på en hörna. Maximal utdelning från ingenting med andra ord. Att vinna trots att man spelmässigt har det tufft på hemmaplan mot Veracruz är inget man skryter om direkt och tycker att Puebla har fått med sig bra många fler poäng denna säsong än vad man faktiskt förtjänat.

6-poängsmatch ikväll och även om det endast skiljer 3p mellan lagen i tabellen så känns Morelia betydligt mer redo för den här uppgiften. Firma Ruidiaz, Cuero, Penilla och Valdes blir tungan på vågen här och jag förväntar mig ett väldigt sevärt möte. Morelia -0.5 @ 2.04 spelas med 3.5U. Kommer troligtvis att försöka lajva in ett överspel här om matchbilden blir som förväntad.

Utöver ovanstående spel har jag även plockat Pachuca -1 @ 2.02 3U samt Tigres -0.5 @ 1.76 3U, även de i Liga MX.

Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt