Speltips: Överspel i Copa Libertadores.

Hej!

Gårdagens sena blogginlägg förstörde min natt rätt rejält. Hade en helt ok livesession och lutade mig tillbaka i lugn och ro när Tigres gick upp i en 0-2 ledning. De va på väg mot en kassaskåpssäker bortavinst innan det gick totalt utför inom loppet av 5 minuter. I den 89:e minuten bjuder de Herediano på en straff och i den 94:e gjorde målvakten Guzman bort sig x2. Först försöker han maska genom att hålla i bollen lite väl länge, obs inte med händerna. I och med detta slog han en mycket vågad passning och satte sin back i en trängd situation där han blev av med bollen i ett farligt läge, backen valde då att kapa anfallaren och ta frisparken. Frisparken slås in mot straffområdet och Guzman är ute och hänger tvätt, misstajmar utrusningen helt och ser bollen segle långsamt över honom innan Herediano forcerar in bollen i ett tomt mål. Som tur är så fick man en +0 lina på Tigres så misären resulterade endast i cash back och inget värre, men med tanke på hur Tigres dominerade bollinnehavet och då de hade en tvåmålsledning i den 89:e minuten så var det nära nära att något i min närhet gick sönder. Well, well... ny dag nya tag. Idag är det många fina matcher och jag tycker mig ha hittat ett mycket trevligt överspel i Copa Libertadores. Let's go!

Jorge Wilstermann - Vasco da Gama - Copa Libertadores

Avspark: Torsdag 22 februari 01:45

Brassarna vann första mötet med 4-0, nog måste den här matchen vara död? Jao, Wilstermanns chanser till avancemang är löjligt låga, men jag tror fortfarande att vi får se en trevlig och sevärd match med en del mål.

Vasco da Gama var i en liknande situation, eller ja, i en än bättre situation i den förra omgången då de bortaslog Universidad de Concepcion med 0-4 på bortaplan i det första mötet. Trots det resultatet och "avgörandet" på hemmaplan så tillät Vasco motståndarna att styra matchen och fokuserade på att kontra under större delen av matchen. Concepcion lyckades skapa förvånansvärt mycket men blev nollade trots det pga dåliga skärpa framför mål. Brassarna å sin sida kontrade in två baljor och hade dessutom bud på fler. Jag blev lite förvånad över den matchbilden då Universidad de Concepcion är ett ganska dåligt lag med Copa Libertadores mått mätt.

Jorge Wilstermann är ett typiskt bolivianskt lag. Jag säger typiskt i det avseendet att det är ett ytterst hemmastarkt lag. Detta beror givetvis på den höga höjden som dem flesta bolivianska lagen har sina arenor på. Just Jorge Wilstermann spelar på Estadia Felix Capriles beläget på över 2800 meters höjd. För den oinsatte så kan jag berätta att höjden gör bollbanan betydligt mer svårförutsägbar för den ovane och den tunna luften suger musten ur dem flesta. Detta är en jättefördel som ger lag från bolivianska ligan, vilket är ett av dem sämre ligorna i kontinenten, till svårspelade motståndare oavsett vem som står på den andra sidan.

Jorge Wilstermann överraskade väldigt många ifjolårets Copa Libertadores då de tog sig hela vägen till kvartsfinal. De gjorde givetvis detta genom att vara urstarka på hemmaplan. 5 segrar på 5 hemmamatcher blev det där de bland annat slog brasilianska mästarna Palmeiras, storklubben Atletico Mineiro och argentinska River Plate. Vi snackar alltså om lag som tillhör den Sydamerikanska eliten.

Om Concepcion kunde skapa gott om chanser i sitt dubbelmöte så räknar jag med att Wilstermann gör detsamma. Den höga höjden och hemmafördelen ger givetvis bolivianerna hopp. Vasco da Gamas defensiv är dessutom försvagad ikväll då ecuatorianske landslagsbacken Erazo är avstängd, ett tungt avbräck minst sagt.

Nu tror jag inte att Wilstermann gör något mirakel men jag räknar med att de köttar stenhårt i 90 minuter och nöter ner brassarna. Och Vascos omställningar kommer även dem att säkerligen rendera i något mål framåt för deras del. Spelet här blir således Över 2.5 mål i matchen och det är taget till 1.82 hos SBOBet med en lite hårdare insats. 1.5x flat får det bli (4.5U).






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt