Speltips: Årets tredje double flat (Max).

Tja!

I och med Independientes 3-1 vinst så är bloggen tillbaka på vinnarspåret. Vilket givetvis är väldigt trevligt. Veckan har varit ganska lugnt betting wise från min sida, kanske en direkt reaktion på den usla badbeaten i förra helgen... Ytterst få spel har det blivit men med bra utdelning. Hade dock kunnat vara ännu bättre då spelen som föll bort under veckan var O'higgins -0.25, Tigres +0.25 samt Monterrey -0.25. Samtliga vann sina matcher med 1-0... Nåväl! En ny u20-turnering är i gång i Brasilien vilket är riktigt roligt! 2015 Var ett löjligt bra år för min egen del när det kom till brasiliansk u20-fotboll. Kanske den ligan där jag enskilt någonsin haft bäst resultat under en säsong. Därför var besvikelsen otroligt stor när jag bara ett år senare hade det första minusåret någonsin i samma ligor (u20). I år har dock resultaten vart klart godkända under 2017. 107.09% ROI på 131 spel so far. Är nöjd med det men min förhoppning är att siffrorna är än bättre när året skall summeras. Ovan nämnda turnering pågår dessutom fram tills nästa års Sao Paulo youth cup och det blir således ett utmärkt tillfälle för att se vart dem olika lagen står. Idag bjuder jag på lite brasse u20-spel, men write upen gäller söndagens match i den chilenska ligan där det kan avgöras trots att det då återstår en omgång kvar. Vamos!

Colo Colo - Curico Unido - Primera Division

Avspark: Söndag 3:e December 21:30

Überviktig match för det chilenska laget i mitt hjärta. Det kanske ni inte visste? Försöker vara neutral när jag analyserar ett lag och lägger mina spel. Men visst, har betydligt lättare för att lägga ett spel emot Colo Colo än vad jag har för att lägga emot Barcelona. Kanske för att hjärtat slår lite hårdare för Barca, men också för att Colo Colo har ofta råd med poängtapp eller liknande, medans marginalen brukar va mindre för Barca.

Hur som haver, chilenska mesta mästarna har på sistone gått som tåget och har nu avgörandet i egna händer. Här nedanför följer (nästan hela) tabellen:Tabell

Tack vare två stycken MYCKET imponerande segrar i dem två senaste omgångarna har Colo Colo satt sig i en guldsits. Dessa två segrar kom mot två stycken titelutmanare, det ena var Union Española och det andra Everton. Det som var än mer imponerande var det faktum att man drogs med massvis av avbräck i dessa direkt avgörande matcher. Och då talar jag inte om vilka lirare som helst, utan spelare som lätt är bland dem 3 bästa på sina positioner i hela ligan. Mot Union Española vann Colo Colo med hela 5-2 trots att man saknade sin Mr. Goal. I den senaste matchen, borta mot Everton, var t.om både huvudtränaren och den assisterande avstängda, tillsammans med samme Mr. Goal, landslagsanfallaren Paredes. I den matchen visade Colo Colo riktig mästarklass efter att ha vänt 1-0 till 1-2, tappat till 2-2 innan de krämade ur det sista och gjorde 2-3 i den 90:e minuten. Lite surt för min egen del då jag satt på Everton +0.25, dock ett kvitto på Colo Colos styrka. Det var riktigt fint att se äldre och välmeriterade herrar, som Valdivia och Valdes, att verkligen ge allt för tröjan och lyfta sig när det behövdes som mest. Jag vill påstå att där och då vann Colo Colo titeln (no jinx).

Till dagens match är hela gardet tillbaka i Colo Colo, ja alla som har möjlighet att vara tillbaka då. Mittbacken Meza är fortsatt skadad och är inte tillbaka förrän nästa säsong. En av dessa är då Esteban Paredes. 37-åringen har ett stort Colo Colo-hjärtat och är givetvis lagkapten. Jag har lyft fram hans betydelse för offensiven ett par gånger redan i bloggen dem gångerna han saknats. Dock har ju Colo Colo visat att de klarade av att lösa det utan honom, men man är bara dum om man påstår att de är bättre utan honom.

Colo Colo kommer till den här matchen i ett helt perfekt skede där formen och självförtroendet är på topp samt med en såpass hel trupp som det bara går. Att matchen spelas på hemmaplan är dessutom guld och ni kan räkna med ett fullsatt Monumental.

Men visst, vi ska inte ta för givet att Colo Colo slår varenda lag när de vill, för det gör de givetvis inte. Motståndet står dock nykomlingarna Curico Unido för. Curico har hittills gjort ungefär det som förväntas av dem, de ligger rätt långt ner i tabellen och de har spelat utefter sina resurser. Deras trupp är ytterst medelmåttligt och de har gjort nästminst mål i ligan. Vad som är än värre är att dem flesta av dessa målen kommit via straff och andra fasta situationer. Det är ett understatement att påstå att deras offensiv är rätt och slätt usel. På den sammanlagda tabellen ligger man för tillfället tredjesist, det gör man tack vare den senaste vinsten som äntligen fick upp dem ur jumboplatsen. Men deras plats i Primera Division hänger trots allt på en skör tråd. Säg att man förlorar mot Colo Colo och kryssar mot O'higgins, som är på uppgång, så landar man på ett poängsnitt på 1.067/match. Något som både Wanderers, sist, och Palestino, nästsist, realistiskt kan slå när säsongen är över. Viktigt alltså att ha i åtanke att om Curico ligger i underläge så har de ingenting att förlora, det är poängen och inte målskillnaden som räknas, således kommer de att gambla ordentligt i jakt på en kvittering.

Colo Colo kan bli mästare redan i helgen om ett par resultat går deras väg, men de kan också i princip säkra titeln så länge som de vinner och Union Española tappar poäng. I teorin kan andra lag komma ikapp men då Colo Colos målsaldo är helt överlägsen dem övriga så är det nästan en omöjlighet. Blev mäkta glad när ja såg att Unibet ger över 1.70 på Colo Colo -1 och tar det utan att tveka med 6U, vilket blir således ett maxspel. Samtidigt som jag skriver detta inlägg så har även Pinnacle gått upp till 1.70 på -1, mumma. Med tanke på att Colo Colo har full styrka och är ett MYCKET bättre lag än Curico så är detta en no brainer. Speciellt då Curico dessutom behöver poäng och kommer således att blotta sig rejält vid underläge. Återstår att se om marknaden håller med mig i slutändan eller inte, men i min bok är det bara att tuta och köra när -1 ger 1.70. Raka är annars ett grymt dubbelvirke om man vill ha ett sådant.

Dale Albo!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.