Speltips: Lördagsgodis: Två spel med 1.5x flat på samma dag

Hej på er!

Nattens enda spel, Junior +0.5 i Copa Sudamericana, satt stensäkert efter att Junior besegrat brasilianska Sport Recife med 0-2 borta. Ett styrkebesked av colombianerna som jag tidigt flaggade för i den colombianska ligan. Snacka om att det har svängt fort där då de alldeles nyligen var den storklubben som gick absolut sämst i Colombia. Gårdagens bloggtips har inte hunnits spela än, så det finns inte riktigt något att recapa därifrån. Idag kör vi vidare på den chilenska ligan och ännu en gång blir det ett lite hårdare spel. Då kör vi =)

Palestino - Huachipato - Primera Division Chile

Avspark: 28 oktober 23:00

Viktigt möte för två lag som ligger på tok för långt ner i Chiles sammanlagda tabell. I den ligger Palestino just nu tredjesist medans Huachipato ligger fjärdesist. I Tabla Acumulada tar man dem 3 senaste säsongernas resultat och räknar ut ett poängsnitt för varje spelad match. Notera att man kör 2 säsonger per säsong i Chile, så enkelt förklarat så är det resultaten för det senaste 1.5 året som tas i beräkning. Enda undantaget är Curico som är nykomlingar, således räknar man enbart ut snittet för den pågående säsongen. När säsongen är över så kommer jumbon att få kvala mot ettan i Primera B, något dessa lag givetvis vill undvika till alla medel.

Här har vi också två lag som kommer till matchen med helt olika formkurvor. Huachipato har inför den här matchen vunnit 3 av sina 4 senaste ligamatcher, vilket givetvis varit väldigt nyttigt och gett dem andrum i nedflyttningskampen.

Palestino å sin sida har endast plockat 1 seger på dem 8 senaste ligamatcherna. Faktum är att de förlorat större delen av dessa matcher. Otroligt dåligt och deras form, i varje fall rent resultatmässigt, är helt underlägsen Santiago Wanderers.

Men något som vi måste ha i åtanke när vi kollar på lagens form är spelschemat. Huachipato har visserligen vunnit 3 av sina 4 senaste ligamatcher men samtliga vinster kom på hemmaplan och motståndet är inte något som vi kan klassa som ett alldeles för kompetent sådant. Spelet på plan har dessutom lämnat mycket att önska och vore det inte för underbarnet Soteldo så hade Huachipatos poängskörd varit klart sämre. Jag vill också peka på Huachipatos cupdeltagande. Huachipato kommer nu på lördag att spela sin fjärde match på tio dagar, vilket kan jämföras med Palestino som nu på lördag spelar sin andra match på 11 dagar. Huachipato åkte dessutom ut i cupsemin mot en annan nedflyttningskandidat efter två svaga prestationer, så jag tror att vi får se ett lag med sargat självförtroende och trötta ben.

När det kommer till Palestinos otroligt svaga resultatrad så kan vi skylla på raka motsatsen. De har haft ett otroligt tufft spelschema med bl.a. 3 tuffa bortamatcher och en hemmamatch mot serieledaren, 4 matcher där allt annat än en förlust på förhand varit en ren bonus. Men Palestino har kämpat på och uppvisat en positiv fotboll på plan, tack vare det har man plockat godkända 4 poäng på dem 3 senaste matcherna.
I 2-2 matchen mot Temuco så var man helt överlägsna sina motståndare men släppte in ett snöpligt mål i 90:e minuten. Den matchen följdes upp med en sjukt imponerande 4-0 vinst mot serieledarna Union Española. Vi skall också komma ihåg att Union Española hade hållt nollan i SAMTLIGA ligamatcher fram tills dess vilket gör dem 4 målen än mer imponerande.
Därefter ställdes man mot regerande mästarna Universidad de Chile, en match som man förlorade med 2-1. Men trots förlusten så var Palestino riktigt bra och förtjänade även här att få med sig mer hem från detta svåra bortamöte.

Som ni säkerligen redan märkt så tycker jag att Palestino just nu är LÅNGT mycket bättre än vad tabellen visar. Den senaste månaden har man faktiskt spelat en fotboll värdigt ett lag från det övre halvan. Anfallaren Roberto Gutierrez har ställt in siktet och är i god målform. Han är fint uppbackad av lille lille Diego Rojas, en spelare som jag twittrat lite om vid ett tidigare tillfälle. Där har vi en kreatör av klass som besitter en otrolig talang och som stod ensam för hela 3 assist, den ena bättre än den andra, i förrförra matchen mot Union Española.

Det här spelet baseras på en rad olika saker, bland annat följande:

Hemmafördelen.
Att det spelmässigt skiljer idag en klass mellan lagen.
Trötta ben i Huachipato som imorgon gör sin fjärde match på 10 dagar.
Sargat självfötroende hos bortalaget samtidigt som självförtroendet är på uppgång hos hemmalaget efter en 4-0 seger mot serieledarna och efter en utomordentligt genomförd match mot regerande mästarna (2-1 loss).

Då jag sett mycket av dessa lag på sistone så tvekar jag inte en sekund på att spela hårt (1.5x flat) Palestino -0.25 till över 1.90x degen. Mer specifikt blir det till 1.93 hos sbobet. Det investerar vi 4.5U på.

Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.