Speltips: Brasilianska mästarna spänner musklerna.

Hallå!

Som ni säkert märkt så händer det en hel del hos oss på 1x2. Jag har fått äran att vara 1x2s representant i det nya programmet "Versus" som vi tagit fram tillsammans med FanTV. Det känns riktigt spännande och kul att få vara en del av det hela. Ser redan fram emot nästa avsnitt då perfektionisten i mig gärna vill bemästra detta så snabbt som möjligt :)

Gårdagens spel på Lanus resultarede i en halvvinst på -0.75 som rekades i Webbtv, och push -1 som rekades i bloggen pga oddsrörelser. Hemmalaget vann med 1-0 men passade också på att sumpa 3-4 riktigt bra lägen. Givetvis tråkigt då man gärna debuterat med en vinst, vilket hade varit helt rättvist sett till matchen.
I nedanstående match har det också hunnit hända en del med oddsen efter att avsnittet släpptes ut, så jag har gått en annan väg här. Givetvis känns den minst lika bra som reken i Versus, varför kan ni läsa mer om här nedanför.
Nog om det. Jag hoppas att ni tittar på avsnitterna :) Skriv gärna in frågor eller önskemål till programmet via twitter, skriv till @1x2se och hashtaga med Versus.

Palmeiras - Barcelona - Copa Libertadores

Avspark: 10 Augusti 02:45

Regerande brasilianska mästarna Palmeiras har inledningsvis under denna säsong haft svårt att leva upp till förväntningarna efter fjolårets grymma resultat.
Man vann ligan i överlägsen stil och gjorde ett på förhand urstarkt transferfönster. Ledningen öppnade plånboken ordentligt och in kom etablerade stjärnor som Miguel Borja, Alejandro Guerra, Felipe Melo och Michel Bastos. Trots förlusten av Gabriel Jesus såg Palmeiras faktiskt än starkare ut innan brassebollen skulle sparka igång. Men det var ingen som förväntade sig att Miguel Borja, Sydamerikas by far bästa spelare under 2016, skulle floppa så hårt i sin nya klubbadress.
Inte blev det heller lättare för Palmeiras när den viktiga offensiva mittfältaren Dudu hållts utanför plan pga skador. Dudu, som förövrigt påstods värderas till 100 miljoner som 16-åring i Gothia Cup, har på senare år utvecklats till en av ligans bästa spelare och hans frånvaro har givetvis haft en stor påverkan på Palmeiras resultat. Sakta men säkert har dock Cuca hittat tillbaka till ett vinnande spel och Palmeiras har nu klättrat upp till en tredjeplats i den brasilianska ligan.
Man har också värvat in anfallaren Deyverson. Deyverson har spelat i princip som ordinarie dem två senaste säsongerna i Liga Liga för Alaves och Levante. Han har gjort en omedelbar succé och stått för 2 mål på 3 starter. Med Deyverson får Palmeiras en extra dimension i luftrummet, något Cuca uppskattar och som vi tidigare sett honom använda sig utav med goda resultat i Atletico Mineiro.
Inför den senaste ligamatchen (0-1 torsk), där Palmeiras vilade nästintill samtliga ordinarie spelare, hade de fyra vinster och två oavgjorda på dem sex senaste matcherna vilket är starkt i en väldigt jämn brasiliansk liga.

Preliminär elva: Jailson; Mayke, Mina, Luan, Egídio; Thiago Santos, Bruno Henrique, Guerra; Róger Guedes, Dudu och Deyverson

Motståndarna Barcelona imponerade stort i gruppspelet genom att sluta tvåa i gruppspelet efter Botafogo, enbart pga sämre målskillnad. De slog ut argentinska storklubben Estudiantes, där Juan Sebastian Verón faktiskt agerande som spelande ordförande, samt regerande Copa Libertadores mästarna Atletico Nacional. De tog sig igenom gruppspelet tack vare en fin offensiv vars styrkor låg i dem snabba och direkta omställningarna. Och bra var nog det eftersom deras försvarsspel lämnar en del att önska. Även tränaren har insett detta och har därför plockat in mittbacken Caicedo från Cruzeiro. Caicedo, som hade ett par fina säsonger i Ecuador bakom sig, lyckades aldrig slå sig in som ordinarie i Cruzeiro och har alltså nu återvänt till sitt hemland. Han har inte hunnit spela någon match med laget än vilket givetvis inte är bra, även om han rent individuellt sätt är en uppgradering kontra Jefferson Mena.

Problemet för Barcelona ikväll är att formen har vänt åt fel håll precis lagom till säsongens viktigaste match. De kommer till nattens match med 3 förluster på dem 4 senaste matcherna, vilket får anses vara otroligt dåligt för en klubb som tillsammans med Emelec förväntas vara ganska överlägsna övriga ligakonkurrener. Den senaste förlusten kom på hemmaplan mot U Catolica, ett lag som är helt under isen och som inför den matchen hade förlorat i 6 raka matcher, inklusive ett dubbelmöte mot Fluminense i vilket de förlorade med sammanlagt 6-1. Fluminense som förövrigt är sämre och ojämnare än Palmeiras.

Preliminär startelva: Banguera; Velasco, Aimar, Arreaga, Pineida; Minda, Oyola; Marcos Caicedo, Damián Diaz, Erick Castillo; Jonatan Alvez

Under gruppspelets gång lagt ett spel på Barcelona att vinna hela turneringen till 41x pengarna, för det var i överkant och laget visade upp en väldigt trevlig fotboll. Dock kävdes det att deras form skulle hålla sig under större delen av turneringen för att ha en chans mot dem riktigt starka klubbarna, något som tyvärr inte är en verklighet just nu. Barcelona toppade formen alldeles för tidigt och det krävs ett Barcelona i absolut toppform för att lyckas slå ut Palmeiras. Troligtvis lär Barcelona bli ordentligt nedtryckta av Palmeiras intensiva presspel och lär slutligen knäckas då deras försvarsspel inte håller tillräckligt hög klass.

Då oddset på Palmeiras -0.75/-1 har sänkts en aning sedan det rekades i "Versus" så har jag här i bloggen valt att kika på ett annat spel istället. Då 1-0 endast räcker för en straffsparksläggning så kan ni räkna med att Palmeiras går för K.O. Därför känns lagmålslinan Ö 1.75 som Pinnacle erbjuder till 1.806 väldigt bra, på så sätt är vi också lite garderade om Barcelona skulle lyckas med en av sina vassa kontringar. Palmeiras Ö 1.75 @ 1.806 spelas med 3U (Flat).






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.