Speltips: Skynda fynda!

Hallå!

Nu i veckan är det dags för Copa sudamericana och vi plockar tidigt ett spel som känns kanon på förhand. Oddset är på väg ner och jag tror att det lär fortsätta sjunka en hel del framåt. Så får ni inte samma lina som rekas här nedanför så kan ni ta nästa lina.

Patriotas - Corinthians - Copa Sudamericana

Avspark: 29 Juni 02:45

Då har vi kommit till Copa Sudamericanas andra omgång och det är nu vi skiljer agnarna från vetet. Det finns en tydlig favorit i dem flesta dubbelmöterna och detta är inget undantag.
Hemmalaget Patriotas har dem senaste säsongerna visat att de är ett medelmåttligt lag. Det är idel mittenplaceringar och i år slutade de på en elfteplats i den för i år rätt svaga Colombianska ligan.
I och med elfteplatsen så missade Patriotas colombianska slutspelet i vanlig ordning. Det betyder att de inför onsdagens match inte gjort en officiell tävlingsmatch på ca en månad. Den specifika matchen var returmötet i Copans första omgång mot chilenska Everton. Ett väldigt jämt dubbelmöte där bägge lagen hade ett klart övertag på hemmaplan där de tog varsin 1-0 vinst. Dubbelmötet var långt ifrån ett styrkebesked av Patriotas då Everton är även de ett rätt average lag med chilenska ligans mått mätt, dvs. ett rätt dåligt lag i kontinentala sammanhang.

Corinthians å sin sida har i år tågat på som bara den. De inledde säsongen på ett utmärkt sätt genom att vinna Sao Paulos regionsmästerskap och har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Idag leder de brasilianska Serie A efter 10 omgångar på ett imponerande sätt med resultatraden 8-2-0 och slog så sent som i söndags ligatvåan Gremio med 0-1 på bortaplan.

Till skillnad från många brasilianska klubbar så saknar Corinthians rena stjärnspelare. Årets framgångar har tillkommit mycket tack vare en bra lagsammanhållning, en stark defensiv (7 hållna nollor på 10 matcher) och taktiskt skickliga spelare som underkastat sig tränarens idéer. Alla spelare tar den extra löpningen och bidrar med sitt strå till stacken. Men det betyder givetvis inte att Corinthians inte har några duktiga spelare, för tro mig, det har de!
Trotjänaren Cassio (mv) har blandat och gett rätt friskt genom åren men är i år en stabil och säker sista utpost. Paraguayanen Angel Romero har äntligen hittat rätt efter tre säsonger i klubben och har börjat prestera på den nivån som man såg att han hade i sig under sin tid i Cerro Porteño.
Manchester City-floppen Jó (JA!) verkar pånyttfödd och snittar ett mål varannan match och i backlinjen håller samtliga spelare en utomordentlig klass.

Inför onsdagens drabbning så är självfötroendet hos brassarna på topp. Spelet på bortaplan har sett väldigt bra ut på sistone och laget är uppe i 11 raka bortamatcher utan förlust, eller 7 vinster på dem 8 senaste borta om man så vill istället. I Copans första omgång slog man rätt enkelt ut chilenska mästarna Universidad de Chile med 4-1 (2-0, 1-2) och tog alltså nu senast en bortaseger mot ligatvåan Gremio. Tränaren Fabio Carille har unnat sig lyxen att lämna tre ordinarie hemma i Brasilien. Dessa spelare är Jadson, Jó och Maycon. Duktiga spelare givetvis men ersättarna är väldigt kompetenta och redo att försöka visa upp sig från sin bästa sida, framförallt Marquinhos Gabriel som har gjort en hel del poäng på sina inhopp.

Trots avbräcken så tycker jag att det är ett grymt värde på Corinthians +0.5 @ 1.72 hos SBOBet. Då jag ser Corinthians defensiv som nyckeln till en väl genomförd bortamatch så bör inte dessa avbräck ha en allt för stor påverkan på matchens utgång. Corinthians är mer än nöjda med krysset, och ärligt talat så bör även Patriotas vara det. Corinthians är även utan dessa spelare ett betydligt bättre lag än Patriotas när det kommer till kvalité, rutin och taktisk skicklighet.
Då Patriotas är en väldigt ung klubb som grundades 2003 så bör hemmafansen inte spela en avgörande faktor då deras fanskara är ytterst begränsad. Det enda som jag kan se vara till Patriotas fördel är det faktum att de spelar på 2800 meters höjd men det bör inte vara tillräckligt för att tippa över tillräckligt till Patriotas fördel IMO. Dem 2800 meterna faller förövrigt kort om man ställer det mot t.ex. The Strongest stadio som ligger på 3600 meters höjd.

Jag tror att det här oddset kommer att sjunka en del ju närmare vi kommer avspark och jag blir inte förvånad om det landar på en +0 lina. Corinthians +0.25 ger i skrivande stund över 1.90 hos dem flesta spelbolagen vilket också är väldigt bra och väl värd 4.5U. Själv väljer jag Corinthians +0.5 @ 1.72 hos SBOBet med 6U (double flat).

Må bäst!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt