Speltips: Hård dubbel (1.5 flat) i Copa Libertadores.

Hallå!

Tigres gjorde som förväntat processen kort för serieledande Tijuana och avfärdade dem utan några problem med 3-0. Tack vare resultatet klättrade Tigres upp på playoff-plats och har avgörandet i sina egna händer i seriens sista match, spännande :) Ikväll är det fokus på Copa Libertadores. En rad spel har legat ute i spelboken sedan imorse och är i bloggen bjuder jag för ovanlighetens skull på en dubbel.

Flamengo - Universidad Catolica - Copa Libertadores

Avspark: 4 Maj 02:45

Tokjämna Grupp 4 går in i slutspurten med 4 duktiga lag som samtliga har chans på avancemang. Inför dem två kvarstående omgångarna ser tabellen ut som följande:

Lag Mål Poäng Atletico PR +1 7p
Flamengo +3 6p
U Catolica +0 5p
San Lorenzo -4 4p

Som ni kan se så är det fördel för dem brasilianska lagen. Det är en kraftig fördel dessutom då båda spelar på hemmaplan inatt och kan säkra avancemanget om de plockar tre poäng.

Brasilianska storklubben Flamengo har trots sin nuvarandra andraplats inte riktigt varit så bra som de kan vara i Copa Libertadores. Efter att ha slutat trea i Serie A öppnade ledningen plånboken och plockade in flertalet klasspelare. Bland dessa finns bland annat tidigare Atletico Nacionals sylvasse ytter/anfallare Orlando Berrio och Ex-Spartak Moskva mittfältaren Romulo, riktiga stjärnvärvningar sett till kontentens mått mätt. Sedan tidigare finns också Peruanske landslagsanallaren Paulo Guerrero och en pånyttfödd Diego (Ex-Wolfsburg). Det är en högkvalitativ trupp rakt igenom vars offensiv kan växa ytterligare en nivå då Berrio inte alls nått upp till nivån han höll i Atletico Nacional. Allt som allt pratar vi om en rättmätlig favorit till titeln förutsatt att laget växer ju längre turneringen fortgår.

Även om Flamengo hittills inte nått upp till sin fulla potential så pekar formkurvan stadigt uppåt. I Cariocan har man dem senaste veckorna ställts mot tufft motstånd och har plockat med sig två raka segrar mot Serie A-klubbarna Fluminense (0-1) och Botafogo (2-1). Det är fina resultat och det aningen tuffare matchandet har i mitt tycke enbart gjort gott för spelarna som oftast ser inledningen av regionsmästerskapen som en försäsong.

Ikväll ställs Flamengo mot chilenska mästarna Universidad Catolica. Universidad Catolica lider fortfarande efter tappet av skyttekungen Nicolas Castillo och även om formen hos Catolica är på uppgång så är de inte bara långt ifrån samma lag som de var i fjol, de är också långt ifrån bäst i Chile.

Den chlienska ligan har dem senaste åren hållt en relativt låg internationell klass. I dem kontinentala turneringar faller oftast lagen en efter en och jag tror att det även så blir fallet i år. Flamengo har gått urstarkt hemma och i Copa Libertadores har man avfärdat både San Lorenzo (4-0) och gruppledarna Atletico PR (2-1). Ostabila och bortasvaga Catolica bör bli en munsbit för Flamengo och raka ettan känns som ett bra dubbelvirke!

The Strongest - Sporting Cristal - Copa Libertadores

Avspark: 5 Maj 00:30

Bolivianska The Strongest är ett återkommande inslag i Copa Libertadores. De är alltid helt outstanding på hemmaplan men räcker oftast inte till på bortaplan. Anledningen till att The Strongest är såpass vassa hemma beror dels på att de spelar med ett stort självfötroende på hemmaplan och dels på att deras hemmaplan ligger på smått otroliga 3601m över havet.

Det är viktigt att poängtera hur mycket sånt här egentligen spelar in. Som exempel så kan vi påpeka att The Strongest inte förlorat en hemmamatch i Copa Libertadores sedan 2013. Man har också slagit betydligt namnkunnigare lag där på ren rutin och landslagstränaren tog så sent som i Mars ut en startelva bestående av väldigt många The Strongest spelare för att avfärda det Argentinska landslaget med 2-0 på den absurda höjden.

I år ser The Strongest starkare ut än på länge och jag tror faktiskt att de tar sig vidare till slutspelet. Deras spel på bortaplan har nämligen sett betydligt bättre ut än vad den vanligtvis gör och av säsongens hittills 4 bortamatcher i Copa Libertadores (Inkl. Kvalet) har man endast förlorat ett, och det var i en match mot brasilianska Santos där The Strongest åkte på ett tidigt rött kort. I den senaste bortamatchen kryssade man 0-0 mot morgondagens motståndare Sporting Cristal trots flertalet tunga avbräck. Att de slår ett lag från ett av turneringens svagaste ligor ser jag som helt givet. Därför känns även den här ettan som en "bank".






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.