Speltips: Catolica i kris.

Tja!

Blev dessvärre loss på O'higgins igår natt. De drog på sig en straff redan i matchens första minut och hade uppförsbacke där efter. De spelade väldigt bra under den första halvleken där de kvitterade men även hade bud på ytterligare 2 mål. O'higgins ikonen Calandria stod för en sinnessjuk miss och i ett annat tillfälle kom stolpen i vägen, allt detta under första halvleken alltså. Tyvärr sjönk Concepcion ihop under den andra halvleken och lyckades neutralisera O'higgins anfallsspel. 1-1 blev slutsiffrorna och en loss i spelboken. Ikväll är det Copa Libertadores samt den mexikanska cupen. Två Copa L spel ligger i spelboken och det ena får ni läsa lite mer om här nedanför.

Atletico PR - Universidad Catolica - Copa Libertadores

Avspark: 8 Mars 01:00

Spel: Atletico PR vinst @ 1.87 3/5U samt Atletico PR vinner och håller nollan @ 2.87 1/5U.

Bookie: bwin och bet365

Äntligen är det dags för gruppspelet i Copa Libertadores. Hela 12 matcher står på menyn denna vecka och det finns en rad godbitar som sticker ut. Dagens match mellan Atlético PR och Universidad Catolica är just en sådan!

Atlético PR har ett fint fjolår bakom sig där de, i och med att de kvalificerade sig för Copa Libertadores, slog allas förväntningar tack vare ett stabilt försvar och ett utomordentligt hemmaspel. Deras 32 insläppta kunde endast matchas av mästarna Palmeiras och Atleticos statistik på hemmaplan var än sjukare. Med hemmaraden 15-3-1 var Atlético PR bäst i hela Serie A och man släppte endast in 6 (!!) stycken mål, vilket är helt sjukt! Det är dessutom inte bara hemmastödet som spelar in här utan även det faktum att Atlético PR spelar på konstgräs.

Atletico PRs trupp ser dessutom än starkare ut i år, en naturlig påföljd av Copa Libertadores deltagande. Tittar vi vidare på lagets resultat i år så är det inget som imponerar, MEN, Atlético PR har använt sig av reserverna i samtliga matcher utom just i kvalet till Copa Libertadores. Det innebär att spelarna har matchats försiktigt in och bör fortfarande bli bättre och bättre för var match som går. Inför dagens match har man slagit ut colombianska Millonarios och paraguayanska Deportivo Capiata, två motståndare som högst troligen hade skickat ut Catolica med huvudet före.

Regerande chilenska mästarna, Universidad Catolica, har jag nämnt ett par gånger i år redan. Laget har gått från att dominera den inhemska ligan till att se ut som ett identitetslöst bottenlag. Efter den tighta premiärvinsten mot San Luis har de radat upp 4 raka förluster. Både media och fans har satt en krisstämpel på laget som ser just nu oroväckande uselt ut.

Tappet av skyttekungen Castillo verkar ha blivit klart tyngre än förväntat och den tilltänkta ersättaren, Santiago Silva, har hamnat i en rejäl svacka där inget vill gå hans väg. Detta är lite typiskt Silva ändå som ofta hamnar i sjuka stim, både positiva och negativa sådanna.

Jag noterade faktiskt redan ifjol hur viktigt det var för Catolica att ha en fungerande target. Det tog ett tag innan det blev klart att Castillo skulle fortsätta i Catolica och under den perioden som han inte spelade så gick det inge vidare för Catolica. I år står man där utan honom igen alltså och spelet ser minst lika dåligt ut.

Här har vi ett oddsläpp som får mig att höja på ögonbrynen. Att oddsen släpptes till nästan 1.90 känns aningen skevt. Vi har ett sinnessjukt hemmastarkt brasilianskt lag som ställs mot ett av dem formsvagaste lagen i Chile. Vi pratar alltså om en liga vars lag på senare år floppat ordentligt i kontinentala turneringar. Catolicas spelare har redan gnällt och uttryck sin oro om att man inte behärskar underlaget, och det går inte att låta bli att känna att det bara är en ursäkt för vad som komma skall. Med tanke på hur få mål PR släpper på hemmaplan (När det gäller) och hur pass enkelt chilenska försvar läcker så känns Atletico PR till över 1.80 riktigt, riktigt bra. Jag har valt att dela upp 4U på två olika spel. 3/5U på rak vinst och 1/5U på Atletico PR win to nil, totalt 4/5U investerade med andra ord.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt