Hej igen,

Morelia - Pachuca är redan avgjord när detta inlägg skrivs. Tyvärr fick Carlos Morales i Morelia årets hjärnsläpp och försökte rädda ett skott med handen i den 5e minuten trots att målvakten var bakom honom och hade antagligen plockat bollen. Resulterade givetvis i ett rött och straffspark till Pachuca som slutligen kunde avfärda ett minimerat Morelia utan problem via bl.a. två straffar. Ena vid 0-0 och det andra vid 1-2, tufft.

Idag bjuds vi i alla fall på en MASSA fina matcher. Copa Sudamericana, Copa Chile, Liga MX och Copa do Brasil, allt på samma dag.

Leon - Chiapas - Liga MX
Avspark:
22 September 02:30

Leon slog mig på fingrarna ordentligt den gångna helgen när jag kritiserade deras bortaspel rätt duktigt. Istället för att vika ner sig som förväntat gjorde de en kanonmatch mot Club America och vann väldigt komfortabelt med 0-2. Det tidigare målet underlättade givetvis och gav Leon en matchbild helt i deras smak, men nu ska jag inte förminska deras insats. Det såg väldigt stabilt ut! I och med tränarbytet verkar Leon ha fått vind under vingarna och har tagit 2 övertygande segrar av 2 möjliga under nya tränaren Torrente. Självförtroendet är på topp och spelarna menar på att laget äntligen hittat tillbaka till sitt gamla jag. Nu är det visserligen alldeles för tidigt för att fastslå något sådant men det är tydligt att tränarbytet har haft en positiv påverkan på lagets spel.

Motståndet denna gång heter Chiapas. Chiapas slutade sist i senaste Clausuran och befinner sig just nu.... sist i denna Apertura. Jag sticker inten direkt ut hakan om jag säger att Chiapas är det sämsta laget i Liga MX just nu. De har förlorat 7 av 9 spelade matcher och är inne i en cold streak med 4 raka förluster. Chiapas är dessutom inblandade i den sammanlagda bottenstriden och behöver således varenda poäng de kan få.

Vanligtvis hemmastarka Leon ska vara numret större alla dagar i veckan. Nu rider de fortfarande på afterglowen från tränarbytet och säsongens på pappret enklaste möte kommer i ett perfekt skede. Tre raka vinster skulle ge tränare Torrento välbehövlig arbetsro. Det är sånna här tillfällen som kan boosta hela lagets självförtroende och förhoppningsvis blir detta vändpunkten i Leons säsong.

Mitt spel: Starkare Leon lär vinna detta. Jag räknar med att nedflyttningshotade Chiapas lyfter laget rejält vid ett eventuellt underläge, något Leon inte blir sena med att utnyttja. Leon -1 @ 1.97 3.5U Pinnacle.

Palestino - Flamengo - Copa Sudamericana Avspark: 22 September 02:45

Det här är en mysig lottning på förhand. Jag har surrat på twitter om den chilenska klubbfotbollen nedgång. Bredden i ligan är sämre än på länge och inte ens storklubbarna har nåt att sätta emot övriga klubblag i dem kontinentala cuperna. Faktum är att samtliga chilenska lag, bortsett från Palestino, åkte redan i den första omgången. Motståndet? 2 Bolivianska lag och ett övre halvan lag från Uruguay.

Palestino hade ett fint lag förra säsongen och hade något bra på gång. Tyvärr blev de helt sönderköpta och tappade nästan samtliga nyckelspelare till diverse konkurrenter. Även om ledningen plockade aktivt in flertalet ersättare så är det ganska tydligt att Palestino tappat en hel del kvalité. Laget är osamspelt och Palestino är idag inte bättre än ett chilenskt mittenlag. I Copa Sudamericanans första omgång skrällde Palestino när de slog ut Libertad, och i den andra omgången avfärdades svaga Real Garcilaso.

Brasilianska storklubben Flamengo har återuppstått från dem döda. Efter att ha slutat på den undre halvan fyra säsonger i rad har de nu fått upp ångan ordentligt. Man är det formstarkaste laget i Brasilien just nu och har seglat upp på en andraplats i ligan. Till kvällens match kommer de att vila ett par spelare men har å andra sidan klassliraren Paulo Guerrero tillbaka efter en längre skada. STORT plus! Även om 3-4 spelare lär vilas inatt så kommer Flamengo att skicka ut ett slagkraftigt lag som är både bättre och mer samspelt än Palestino.

Mitt spel: Brasiliens bortastarkaste lag (Tillsammans med Palmeiras) ska absolut inte förlora mot ett medelmåttligt chilenskt sådant. Pinnacle ger 1.75 på Flamengo +0 som känns ruskigt fint. Taget med 4U.

Independiente Medellin - Santa Cruz - Copa Sudamericana
Avspark:
22 September

Colombiansk toppklubb möter ett Brasilianskt bottenlag. Känns som att detta endast kan sluta på ett sätt med tanke på colombianernas senaste framgångar i dem kontinentala cuperna. Independiente Medellin är ett starkt lag. De spelar en oerhörd snabb fotboll och är oerhörd tuffa att möta vid underläge.
Santa Cruz bör i samtliga fall vara en munsbit för starka Medellin. Ikväll väljer Santa Cruz att ställa över tre av sina bästa spelare. Det handlar om rutinerade högerbacken Leo Moura, 10an Joao Paulo och ytteranfallaren Keno. Dessa är tre blytunga avbräck och indikerar att Santa Cruz prioritering är att säkra ett nytt kontrakt i ligan.

Independiente Medellin har klass, motivation och hemmaplan till sin fördel. Medellin -1 @ 1.86 spelas med 2.5U på Pinnacle.

I spelboken kommer det att finnas ytterligare spel utöver dessa ovan nämnda. Kanske kommer det ytterligare ett blogginlägg till dem nya spelen imorgon under dagen, beror lite på om tiden räcker till.

Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.