Systemförslag: Europatipset

Europatipset 31/8

SPELA PÅ EUROPATIPSET HÄR!

De europeiska toppligorna är tillbaka men få storlag är i farten under söndagen då det vankas Europaspel i veckan. Det innebär flera svårmanövrerade matcher på kupongen som ska kunna bana väg till hög utdelning trots utebliven jackpot. Mest intressant på förhand får mötet mellan IFK Norrköping och AIK på Östgötaporten sägas vara. Fortsätter Gnaget sin marsch mot guldet?

Everton FC West Ham United FC
1. Everton FC - West Ham United FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X

Kupongen inleds på Goodison Park där ett decimerat Everton tar emot ett sargat West Ham. Hemmalaget saknar här Richarlison som är avstängd. Dessutom är mängder med spelare skadade och ser ut att missa detta möte. Spelmässigt har det ändå sett skapligt ut för The Toffees men 1-1 mot Huddersfield på hemmaplan var en rejäl plump. West Ham har inte alls övertygat och är ensamma om att stå på noll poäng efter fyra omgångar. Defensiven läcker och offensiven bygger främst på individuella prestationer. Landslagsuppehållet kom minst sagt lägligt för Manuel Pellegrini och här kan möjligen Londonlaget hittat sitt spel. Mot ett Everton med mängder av bortfall ska West Ham verkligen inte vara så här stora underdogs. Krysset och tvåan är måsten på denna kupong med tanke på streckningen.

FC Girondins Bordeaux Nimes Olympique
2. FC Girondins Bordeaux - Nimes Olympique Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Fjolårssexan Bordeaux har haft en turbulent start på säsongen med tränarbyte. Ricardo Gomes, som tränade klubben 2005-2007, styr numera skutan. Det återstår att se om han kan få Les Girondins på rätt köl för säsongsinledningen har inte varit bra. De marinblå står på tre poäng efter fyra omgångar och harvar i botten av tabellen. Hemma på Matmut Atlantique är de dock normalt riktigt starka och ska gälla som klar favorit mot ett lag som Nimes. Gästerna är nykomlingar och inledde Ligue 1 med två raka triumfer. Därefter har det blivit två förluster och laget är troligen på väg utför i tabellen. Mot ett Bordeaux som letar formen kan de möjligen få med sig en pinne men inte mer. 1X.

Cagliari Calcio AC Milan
3. Cagliari Calcio - AC Milan Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Över till Italien och Sardinien där Cagliari tar emot Milan. Det rödsvarta bortalaget stod för en strålande insats mot Roma senast och var tämligen överlägsna. Det dröjde dock ända till den 95:e minuten innan den egna produkten Patrick Cutrone kunde avgöra den tillställningen. Cagliari tog senast säsongens första trepoängare mycket oväntat borta mot Atalanta. Milan är dock ett lag de rödblå haft otroligt svårt för. På lagens 29 senaste möten har ö-laget enbart avgått med segern en gång. Kommer Milan upp i samma nivå som mot Roma slutar detta med ytterligare en förlust för Cagliari. Tvåan är en gångbar spik.

Empoli FC S.S. Lazio
4. Empoli FC - S.S. Lazio Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

I Toscana välkomnar nykomlingarna Empoli Lazio till Stadio Carlo Castellani. Det blåklädda hemmalaget har inlett säsongen fullt godkänt och står på fyra poäng efter tre spelade omgångar. Framförallt har defensiven imponerat med enbart två insläppta mål. Spelschemat har dock inte varit det tuffaste och det är först nu Azzurri sätts på ordentligt prov. Lazio missade precis att ta sig till Champions League i fjol och har ett lag för toppen även denna säsong. Hittills har det blivit två svidande förluster men dessa har kommit mot Napoli och Juventus. Betydligt mer beskedligt motstånd här och då bör de ljusblå romarna lösa tre poäng. Ciro Immobile avgör?

Genoa CFC Bologna FC
5. Genoa CFC - Bologna FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Svenskmöte när Oscar Hiljemarks Genoa tar emot Filip Helanders Bologna i Ligurien. Gästerna har haft en minst sagt tung start på ligan - en poäng och noll gjorda mål efter tre omgångar. Detta trots att bland annat SPAL och Frosinone stått för motståndet. Det ser inte något vidare ut för Filippo Inzaghis lag. Genoa har bara spelat två matcher varav en slutat med seger. Det var hemma på Luigi Ferraris där de är riktigt starka. Utifrån lagens säsongsstarter känns Genoa klassen bättre och hemmaplan fäller avgörandet. Etta!

IFK Norrköping FK AIK
6. IFK Norrköping FK - AIK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Över till Allsvenskan och ett glödhett möte på Östgötaporten. AIK toppar tabellen, fem poäng före Hammarby och nio pinnar före IFK Norrköping. Ska Peking ha minsta chans till guldet krävs således en seger här. Samtidigt känns det som ligatiteln går till Solna om AIK klarar av denna uppgift. Känslan är att Rikard Norlings mannar löser detta. Laget har agerat urstarkt under en längre tid och att senaste förlusten i Allsvenskan kom för 13 månader sedan säger en hel del. Gnagets försvar segrar mot Norrköpings anfall. Tvåan är en spännande chansspik.

Djurgårdens IF IF Brommapojkarna
7. Djurgårdens IF - IF Brommapojkarna Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Stockholmsderby med liten betoning på derby då detta möte inte väcker speciellt stora känslor. Djurgården kommer från en seger i ett betydligt mer prestigefyllt derby när Hammarby äntligen besegrades. Erik Johansson var där en gigant när han flyttades upp på mittfältet. Där såg Blåränderna riktigt bra ut och känslan är att de kommer avsluta Allsvenskan riktigt starkt. Att det ska kunna räcka längre än till en fjärdeplats känns dock långsökt. Brommapojkarna krigar för sin existens men är minst sagt formsvaga. Tre raka förluster och 0-11 i baken har de rödsvarta på sina tre senaste matcher. Tränaren Luis Pimenta har dessutom blivit sparkad efter att han använt mindre väl valda ord. Detta ska inte kunna sluta med något annat än hemmaseger.

IFK Göteborg IF Elfsborg
8. IFK Göteborg - IF Elfsborg Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Från Stockholm tar vi oss till Lilla London och ett västkustderby. Lite krisstämpel råder över detta möte då båda dessa lag faktiskt löper en risk att åka ur. Blåvitt har förvisso sju poäng till Brommapojkarna på kvalplats inför omgång 21 men Elfsborg har ynka två poäng ner till de rödsvarta stockholmarna. Faktum är att boråsarna nu gått åtta raka matcher utan seger där anfallsspelet varit den största boven. På Gamla Ullevi har de inte alls trivts. Senaste vinsten i Allsvenskan borta mot Blåvitt kom på den gamla arenan 2003. Här saknas dessutom mittbacken Ibrahim Dresevic på grund av avstängning. Mycket talar för Änglarna som inte bör förlora detta. Ettan spikas på mindre system och garderas med krysset på större.

Werder Bremen 1. FC Nürnberg
9. Werder Bremen - 1. FC Nürnberg Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

På Weserstadion i norra Tyskland tar svensklaget Werder Bremen emot nykomlingarna Nürnberg. Det grönvita hemmalaget tog en mycket skön seger senast när Milot Rashica avgjorde på tilläggstid borta mot Eintracht Frankfurt. Det gör att Bremen står på fyra pinnar efter två spelade omgångar. Nürnberg, med svenske Mikael Ishak, har bara skrapat ihop en poäng men ser verkligen inte ut att bli någon slagpåse. Defensiven är stark och de ska kunna stå upp mot mittenlagen. Här har Werder flera tunga avbräck och ettan känns långt ifrån given. Gardera omgående och jobba in skrällen!

SC Freiburg VfB Stuttgart
10. SC Freiburg - VfB Stuttgart Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X

Vi tar oss till sydvästra Tyskland för ett derby på Schwarzwald-Stadion. Båda dessa lag har börjat säsongen mediokert och står på två förluster. Stuttgart har ett spelarmaterial för att kunna ligga högre upp, medan Freiburg troligen går en tung säsong till mötes. Hemmalaget är ytterst beroende av att anfallaren Nils Petersen levererar. Får Stuttgart stopp på honom här är mycket vunnet. Historiskt har också Freiburg haft svårt för de rödvita. Utgå från krysset men gardera tidigt med tvåan.

RCD Espanyol Levante UD
11. RCD Espanyol - Levante UD Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Kupongen avslutas med tre matcher från La Liga. I Barcelona väntar ett möte mellan två lag som öppnat säsongen starkt. Espanyol förlorade förvisso senast mot Alavés men spelmässigt har det sett bra ut där vinsten på hemmaplan mot Valencia var pricken över i:et. Levante står också på fyra poäng efter tre omgångar trots ett tufft spelschema. Senast blev det oavgjort i derbyt mot Valencia. Där blev ytterbacken Coke utvisad och han saknas således här. Hemmastarka Espanyol ska råda som favoriter på RCDE Stadium men streckas något för hårt. Gardera med krysset på större system.

Real Valladolid Deportivo Alaves
12. Real Valladolid - Deportivo Alaves Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Valladolid har inte direkt bjudit på någon sprudlande öppning i La Liga. 0-0, 0-1 och 0-0 har det blivit i de lilavitas matcher så här långt. Motståndet har dock varit tufft i dessa matcher och enbart ett insläppt mål imponerar naturligtvis. Nu måste laget även få igång målskyttet. Där finns det ingen given striker i dagsläget efter att skyttekungen Jaime Mata lämnat för Getafe. Alavés har heller inte någon direkt fruktad offensiv men tog en skön 2-1 seger mot Espanyol senast. Här kan möjligen John Guidetti få chansen från start då Borja Bastón är skadad. Hemmalaget ska trots detta ses med bäst möjligheter till seger. Strecka från vänster.

Sevilla FC Getafe CF
13. Sevilla FC - Getafe CF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Söndagens kvällsmatch spelas på Ramón Sánchez Pizjuán i kulturella Sevilla. Hemmalaget är ett av flera lag som står på fyra poäng efter att det blev förlust i derbyt mot Real Betis senast. Överlag har dock säsongsöppningen sett lovande ut och de rödvita blir att räkna med i toppen även denna säsong. Hemma i Andalusien är de alltid starka. Här ställs de dock mot ett underskattat lag i form av Getafe. Madrid-laget var uppe och nosade på Europaplatserna redan i fjol och har en mycket intressant trupp. I premiären pressade de Real Madrid och därefter har det blivit fyra poäng på två matcher. Här är ettan alldeles för högt streckad för att spikas. Gardera omgående med krysset!

Bästa spiken!

Djurgården

Ingenting stämmer i Brommapojkarna just nu. Laget läcker defensivt och gör inga mål framåt. Djurgården såg däremot riktigt bra ut i derbyt mot Hammarby. Här rider de vidare på vågen och tar en komfortabel seger mot BP

Veckans luring!

West Ham

Truppmässigt skiljer det inte speciellt mycket mellan Everton och West Ham. Nu saknar dessutom The Toffees mängder med spelare. Detta möte är betydligt mer öppet än vad streckningen visar. Plocka med West Ham i jakt på miljonerna!

96 rader

1
1
X
2
2
1
X
3
2
4
2
5
1
6
2
7
1
8
1
9
1
X
10
X
2
11
1
12
1
X
13
1
X

864 rader

1
1
X
2
2
1
X
3
2
4
2
5
1
6
2
7
1
8
1
X
9
1
X
2
10
X
2
11
1
X
12
1
X
2
13
1
X






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.