Erbjudande: VM-tipset! (Europatipset)

VM-tipset 18/6

VM rullar vidare med sitt andra VM-tips späckat med intressanta matcher. Vi har fått se en hel del skrällar hittills där storlag som Tyskland, Argentina och Brasilien tappat poäng. Vi hoppas att det fortsätter så, åtminstone på vissa håll. Tre matcher hämtas från omgång ett och tio från omgång två av gruppspelet. Nu går vi för utdelning!

Spelstopp 19.59

1. Tunisien - England X

Det är dags för England att kliva in i turneringen. Som vanligt har de stora förväntningar på sig hemifrån och har en intressant trupp med Harry Kane i spetsen. Men det kommer inte bli någon lekstuga i premiärmatchen. Tunisien är ett defensivt skickligt och tryggt lag som släpper in få mål. De visade sina kvaliteter i genrepet mot ett ordinarie Spanien där de släppte in slutresultatet 0-1 först i matchens slutskede. Det här kan bli en betydligt tuffare nöt att knäcka för Gareth Southgates England än vad många kanske tror. Krysset rensar fint och ackompanjerar tvåan.

2. Colombia - Japan 1

Colombia imponerade i det sydamerikanska kvalet och den rutinerade tränaren José Pékerman har ett intressant lag att förfoga över. Stommen visade framfötterna redan 2014 där storstjärnan James Rodríguez slog igenom stort genom att vinna skytteligan. Nu har laget ännu mer rutin och har bra chans att ta hem gruppsegern före Polen. Japan är ett av de svagare lagen i VM. Visst finns det kvalitet i Shinji Okazaki (Leicester) och Shinji Kagawa (Borussia Dortmund) men totalt sett räcker det inte till här. Japan har tappat lite de senaste åren. Det här är en sund spiketta.

3. Polen - Senegal 1

Polen har ett riktigt intressant lag på pappret med spelare som Glik, Krychowiak och Lewandowski. Men på något sätt lyckas de ändå inte få till det ända fram resultatmässigt och de känns inte riktigt pålitliga. Här tar de sig an Senegal i sin första premiär-match i en drabbning de måste vinna. Afrikanerna, med Liverpools kvicka anfallare Sadio Mané i spetsen, genrepade mot Kroatien och gjorde det riktigt bra. Här kan de absolut skapa oreda för ett nervöst Polen som har allt att förlora. Gardera ettan med krysset tidigt!

4. Ryssland - Egypten 2

Ryssland fick proppen ur i premiären mot ett väldigt blekt Saudiarabien. Allt satt i slutet och det rann iväg till 5-0 inför en puttrande nöjd Putin. Vi ska dock inte dra för stora växlar av det resultatet då det snarare var saudierna som var usla än Ryssland som var fenomenala. Nu kan det smyga sig in en falsk trygghet för ryssarna som kan vara farlig. För motståndet hårdnar betänkligt här. Egypten gjorde en riktig kämpainsats mot Uruguay, men fick kapitulera i den 89:e minuten efter ett hörnmål. Premier Leagues skyttekung, Salah, vilades på bänken hela matchen efter sin axelskada. Startar han nu? Mycket tyder på det och det kommer så klart höja Egypten ett par snäpp. Det här kan bli en holmgång där Egypten måste gå för vinst för att ha chans till avancemang. Det gör att de lär tumma på defensiven vid ett oavgjort resultat i andra halvlek och gå för tre poäng. Därför passar det fint med en klassisk gubbgardering. 1/2.

5. Portugal - Marocko 1

Portugal, förlåt Ronaldo, lyckades på något sätt få med sig en poäng mot Spanien trots att man spelmässigt låg rejält efter. Men Ronaldo är just nu one of a kind och löste tre mål på egen hand. Nu väntar ett Marocko som startade bra mot Iran, men föll igenom spelmässigt i andra halvlek. De rödgröna var det bättre laget, men tappade snöpligt in 0-1 genom ett udda självmål på övertid. Klarar Marocko av att knyta näven i fickan här? Portugal kommer inte kunna ligga på kontring som mot Spanien och frågan är hur de klarar av att föra matchen? Ettan först, men ser man till streckningen så plockas absolut krysset med då Portugal ser ut att bli väl hårt betrodda.

6. Uruguay - Saudiarabien 1

Uruguay kom undan med blotta förskräckelsen mot ett vilt kämpande Egypten. Suarez och Cavani hade sina chanser men tycks inte ha prickat in den absoluta målformen. Därför känns det passande att ta sig an vad som ser ut att vara VM:s sämsta lag här. Då kan det lossna rejält för Uruguays stjärnspäckade offensiv. Saudierna var helt under isen mot Ryssland, där de kändes förlamade av stundens allvar. Här slösas absolut inga garderingar. Ettan spikas.

7. Iran - Spanien 2

Iran fick på något sätt med sig tre poäng mot Marocko trots spelmässigt underläge. Det är landets andra vinst i VM-sammanhang någonsin. Men det ska mycket till för att det ska bli fler pinnar i detta mästerskap. Trots en stor dos kämpaglöd så blir Spanien alldeles för svåra här. Spanjorerna spelade stundtals ut Portugal i premiärmatchen och såg ut som Sovjetunionen i ett gammalt hockey-VM med sina kombinationer. Här kommer det inte bli något snack. Spanien behöver jaga framåt då förstaplatsen troligtvis kommer avgöras på målskillnad. Det här kommer bli mål, många mål, och tvåan är spiksäker.

8. Danmark - Australien 1

Danmark kom undan med en ruggigt viktig vinst i öppningen mot Peru och sitter i förarsätet att ta sig vidare från gruppen. Detta trots att stjärnan Christian Eriksen inte riktigt kom upp i normal nivå, kanske fortfarande tagen av att nyligen ha blivit pappa? Australien stod för en heroisk insats mot Frankrike och påminde en hel del om Sveriges insatser mot Italien i playoff. Det räckte dock inte till poäng utan Pogba turade in 2-1 med tio minuter kvar. Frågan är om Australien sprang sig slut där? Kvalitetsmässigt är Danmark långt före och kan Eriksen visa samma form som i kvalspelet, där Tottenham-stjärnan stod för elva mål från sin kreativa mittfältsroll, så har Danmark goda chanser att i stort sett säkra en slutspelsplats.

9. Frankrike - Peru 2

Frankrike har ett lag på pappret som ska kunna hota om ett VM-guld. Spelmässigt är Les Bleus inte lika imponerande. Tränare Deschamps har haft svårt att få ut max från sina stjärnor och laget kom undan med blotta förskräckelsen mot Australien. Nu väntar ännu ett hårt kämpande lag som besitter mer kvalitet än det förra. Peru förlorade något orättvist mot Danmark och hade flera lägen att göra mål, inte minst på straff. Innan dess hade laget ett tvåsiffrigt antal matcher utan förlust och har tagit stora skalper. Frankrike streckas stenhårt, runt 80 procent. Då helgarderar vi direkt mot ett Peru som har kniven mot strupen. Peru streckas i skrivande stund till ynka sex procent. Den här skrällen kan skapa en jordskredsutdelningen och vi gör allt för att jobba in den!

10. Argentina - Kroatien X

Argentina påminner en del om Frankrike. Stora stjärnor, men lagbygget sitter inte där än. Messi ser dessutom inte ut att ha prickat någon formtopp. Mot Island missade han en straff och var långt ifrån sin antagonist Ronaldo när det gäller att leda sitt lag. Kroatien vann mot Nigeria med 2-0 utan att för den del spela sin bästa fotboll. Men laget är väldigt solida och rutinerade. Det här känns som en helt öppen match där framför allt inget lag vill förlora. Det är ett potentiellt spikkryss, men helgardering på större system.

11. Brasilien - Costa Rica 1

Brasilien fick nöja sig med en pinne i sin öppningsmatch mot Schweiz. Det känns dock inte som det är någon större fara på taket för brassarna, Schweiz är ett bra landslag. Krysset gör dock att man går in än lite hårdare för den här matchen för att underlätta en gruppseger. Så ingen risk för underskattning av ett Costa Rica som stod för en solid defensiv insats i uddamålsförlusten mot Serbien. Det ålderstigna Costa Rica har inte hängt med när de mött bättre motstånd innan VM och åkte bland annat på en storförlust mot Belgien i genrepet. Brasilien med total världsklass i offensiven blir för svåra här. Etta.

12. Nigeria - Island 2

Nigeria sågs som Afrikas största hopp inför den här turneringen, men man föll rättvist med 0-2 i premiären mot ett mer robust Kroatien. Nu krävs det alltså tre poäng mot Island för att VM-drömmen ska vara fortsatt vid liv. Island gjorde vad Island har gjort de senaste åren och sprang livet ur sig mot stjärnspäckade Argentina. Det räckte till en heroisk poäng i landets första VM-match genom tiderna. Nigeria besitter mer klass spelare för spelare, men känslan är att det är ett lag som kan passa de disciplinerade vulkanerna rätt bra. Detta är en helt öppen tillställning som snabbt helgarderas på större system.

13. Serbien - Schweiz 2

Serbien har ett väldigt spännande lag med mycket talang i detta VM. Mot Costa Rica var man det bättre laget och Kolarov avgjorde matchen på en läcker frispark. Man borde dock gjort fler mål med tanke på de chanser som skapades. Nu väntar tuffare motstånd i form av alplandet Schweiz. De rödvita tog en stark poäng mot Brasilien och har ett väldigt samspelt lag med mycket kvalitet. Inte minst i Shaqiri på mittfältet. Det här blir en nyckelmatch för båda lagen vilket lär innebära tight och målsnålt. Vi rankar Schweiz först, men krysset är givet att ta med.

Bästa spiken!

Uruguay

Sydamerikanerna fick det inte riktigt att lossna mot Egypten, men nu har firma Suarez/Cavani läge att dra igång målskyttet. Saudiarabien stod för VM:s sämsta prestation när man förlorade med 0-5 mot Ryssland. Det här blir lekstuga.

Veckans luring!

Peru

Vill man gå för miljonutdelning så är Peru ett lag att ta med på kupongen. Visst är de stora underdogs, men kan Mexico slå Tyskland så kan Peru definitiv ta alla poäng av ett Frankrike som inte imponerat. Peru har bland annat spelat 0-0 borta mot Argentina i det sydamerikanska kvalet och slog Kroatien i uppvärmningen till VM. Är väldigt svårslagna och var värda poäng mot Danmark.

96 rader

1. Tunisien - England x2

2. Colombia - Japan 1

3. Polen - Senegal 1x

4. Ryssland - Egypten 12

5. Portugal - Marocko 1x

6. Uruguay - Saudiarab. 1

7. Iran - Spanien 2

8. Danmark - Australien 1

9. Frankrike - Peru 1x2

10. Argentina - Kroatien X

11. Brasilien - Costa Rica 1

12. Nigeria - Island 2

13. Serbien - Schweiz X2

864 rader

1. Tunisien - England x2

2. Colombia - Japan 1

3. Polen - Senegal 1x

4. Ryssland - Egypten 12

5. Portugal - Marocko 1x

6. Uruguay - Saudiarab. 1

7. Iran - Spanien 2

8. Danmark - Australien 1

9. Frankrike - Peru 1x2

10. Argentina - Kroatien 1x2

11. Brasilien - Costa Rica 1

12. Nigeria - Island 1x2

13. Serbien - Schweiz x2






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.