Tippa VM-trädet och vinn en fotbollsresa ut i Europa för 2 personer!

Sommarens stora sporthändelse väntar på oss, och inom en mycket snar framtid så startar fotbolls-VM i Ryssland!


Vi på 1x2.se vill inte vara sämre, utan gör precis som under EM 2016. Vi dukar upp en exklusiv tävling för medlemmar på 1x2.se, där du som besökare ska tippa hela VM-trädet. Den som sedermera lyckas bäst, vinner en fotbollsresa ut i Europa till hösten! För er som placerar er på 2-5:e plats, väntar lite spelpengar hos tävlingens sponsor Bethard!


För att delta i tävlingen krävs bara en enda liten sak. Nämligen att du lägger ett långtidsspel på VM, innan eventet startar, för minst 50 kronor. När du lagt det spelet, är du välkommen att delta i VM-tipset på tävlingssidan. Eventuell vinnare kommer att kontrolleras av Bethard, så att spelet verkligen lagts!


Alltså, lägg ditt långtidsspel på Bethard för minst 50 kronor, gå till tävlingssidan och tippa VM-trädet. Må bäste man eller kvinna vinna.

Notera att oddsen i slutspelet står som "TBA" för tillfället, eftersom att dessa match-ups ej fastställts än. Det gäller därför att logga in på tävlingssidan efter gruppspelet och placera sina spel på slutspelsoddsen! 


TÄVLA HÄR!


Har du inget konto på Bethard, så registrerar du dig här!


Stort lycka till

Redaktionens blogg

Redaktionen

Under kontot "Redaktionen" lägger vi på 1x2.se upp aktuell info om sidan och bloggar om erbjudanden. I vårt blogarkiv finns även våra äldre rekar inlagda.

Sveriges bästa

Kända profiler