Erbjudande: Nytt på 1x2.se - Europatipset!

Europatipset 20/5

Det är premiär för Europatipset här på 1x2 och vi kommer att köra på under söndagar framöver. Då erbjuder kupongen generellt mycket fint värde och denna vecka är inget undantag då svensk fotboll kombineras med den avslutande omgången i Serie A. En smaskig jackpot på 2,5 miljoner finns på kupongen och dessutom mängder med fina skrällar i jakten på miljonerna. Här levereras en analys som kan bana väg i riktigt fin utdelning!

Spelstopp: 14.59

1. Hammarby - AIK 2

Otroligt laddad seriefinal när AIK beger sig söderut för match mot Hammarby på Tele2 Arena. Bajen har överträffat alla förväntningar hittills och står på 25 poäng efter nio matcher. Framåt har de gjort överlägset flest mål och trion Pa Dibba, Jiloan Hamad och Nikola Djurdjic ligger alla i toppen av skytteligan. En seger i derbyt mot AIK under söndagen skulle innebära en serieledning på nio poäng för de grönvita och smak av klubbens första allsvenska guld sedan 2001. Jeppe Andersen är dock avstängd här, Kennedy Bakircioglu missar mötet på grund av skada och både Jiloan Hamad och Erkan Zengin dras med känningar. AIK är dessutom en ytterst svår motståndare som ännu inte förlorat i Allsvenskan den här säsongen. Solnalaget har en lång skadelista men imponerar likväl. Här erbjuder de klart bäst värde och känslan är att det kommer en reaktion för Hammarby förr eller senare. Tvåan är en tänkbar chansspik om den finns till 30 procent, men visst bör det garderas med krysset på större system.

2. Malmö FF - Häcken 2

De regerande mästarna från Skåne var på väg att vända på sin negativa trend borta mot Hammarby i onsdags. De himmelsblå ledde med 2-1 med knappa halvtimmen kvar att spela. Då kom dock ett par olycksminuter med två Bajen-mål och ett rött kort på Lasse Nielsen. Mittbacken är således avstängd här. Flertalet spelare finns dessutom på skadelistan och testas sent. Mer muntert är det hos Häcken som trampat igång rejält med 8-0 på sina två senaste matcher. Malmö brukar vara ett motstånd som passar göteborgarna och så länge skåningarna befinner sig i rådande form lockar inte den hårt streckade ettan. X2 synas till fin procent!

3. Värnamo - Halmstad 1

Över till Superettan och de småländska skogarna där Värnamo tar emot topptippade Halmstad på Finnvedsvallen. Smålänningarna har haft en tung inledning på säsongen men på hemmaplan är de alltid svåra att tas med. I fjol förlorade de blåvita enbart tre av 15 matcher inför hemmapubliken. Halmstad kommer närmast från två raka triumfer men i ärlighetens namn har HBK inte imponerat. Spelmässigt måste de lyfta sig ett par nivåer för att det ska bli en återkomst till Allsvenskan. Detta känns på förhand helt öppet och då är 60 procent på tvåan ett rån. 1X!

4. Helsingborg - Örgryte 1

Toppmöte i Superettan där säsongens stora utropstecken hittills, Örgryte, beger sig ner till Skåne och Olympia för att försöka hålla sin förlustfria svit vid liv. Det blir dock inte lätt. Helsingborg fick förvisso bara 1-1 i Skånederbyt mot Landskrona i veckan, men spelmässigt har de sett bättre och bättre ut och de är utan tvekan den mest lysande favoriten i den svenska andradivisionen. ÖIS är dessutom ett motstånd som passat skåningarna ypperligt på hemmaplan genom åren. Lagen har ställs mot varandra elva gånger på Olympia de senaste 20 åren. Det har slutat med hela tio hemmavinster. På en svårtippad kupong är ettan en strålande spik att luta sig emot!

5. Cagliari - Atalanta 1

Den sista omgången i Serie A spelas denna söndag och här har vi ett möte där båda lagen har en hel del att spela för. Cagliari krigar för sin existens i det italienska finrummet och kämpar tillsammans med fyra andra lag om att undvika den sista nedflyttningsplatsen. Inför helgens avslutningomgång har laget från Sardinien en poäng ner till Crotone under strecket och säkrar således kontraktet via en seger mot Atalanta. Bergamo-laget har mer eller mindre säkrat en plats i Europa League till hösten, men behöver plocka in en poäng på Milan den avslutande omgången om de ska slippa gå in i turneringen tidigt. Även om Atalanta är det i grunden bättre laget så är känslan att de får det tufft här. Cagliari kommer från en stärkande bortatriumf mot Fiorentina och hemma på ön har de bara förlorat två av de elva senaste mötena mot de blåsvarta. Tvåan chansas bort.

6. Lazio - Inter 2

Tillsammans med Stockholmsderbyt är detta möte kupongens stora huvudattraktion. Detta är nämligen en helt avgörande match om vilket lag som plockar den sista Champions League-platsen. Inför mötet är det fördel Lazio som återfinns tre poäng före Inter. De blåsvarta tar sig dock förbi Romarna vid seger då inbördes möte gäller före målskillnad i Serie A. Här talar också en hel del för Luciano Spallettis mannar. De har vunnit detta möte två av de tre senaste säsongerna och har ett betydligt mer angenämt skadeläge än Lazio. De ljusblå har stora frågetecken på nyckelspelarna Marco Parolo, Luis Alberto och inte minst skyttekungen Ciro Immobile. Med tanke på att dessa spelare dras med skador ska Lazio vara långt ifrån så stora favoriter som de är på tipset, något också oddsen antyder. Tvåan är en strålande spik om miljonutdelning söks!

7. Milan - Fiorentina 1

Milan gjorde en stor satsning inför säsongen. Den har dock inte burit frukt och de rödsvarta har inte varit i närheten av att sluta topp-4 och ta sig till Champions League. Spel i Europa League kommer det dock bli till hösten. Det avslutande mötet mot Fiorentina avgör om det blir en sjätte- eller sjundeplats. Viola hade chansen att hota om en europaplats men förra veckans chockartade förlust mot Cagliari gör att det nu ska otroligt mycket till för att Florens-laget ska kunna sluta sjua. Här finns det därför risk för uppgivna bortaspelare. Milan bör vara mer motiverat och med hemmafördel ska de ses med god chans till tre poäng. Ettan är egentligen streckad i högsta laget, men med tanke på att det vimlar av skrällchanser i övrigt får Gattusos mannar förtroendet. Etta!

8. Sassuolo - Roma X

Det blir en speciell match för Romas tränare Eusebio Di Francesco när han återvänder till Sassuolo i Emilia-Romagna under söndagen. Den 48-årige tränaren tillbringade inte mindre än fem säsonger hos de grönsvarta och han gläds säkerligen över Sassuolos framfart den senaste tiden. Sassarna var nämligen indragna i bottenstriden länge men har nu enbart en förlust på sina elva senaste. Förra helgen togs en meriterande skalp borta mot Champions League-jagande Inter. Roma visar också fin form med sex raka matcher utan förlust. En poäng krävs här för att säkra tredjeplatsen och således bli bäst i stan. Krysset känns inte helt otänkbart och kan vara en möjlig chansspik för gamblern. Samtliga tecken är dock att föredra på större system.

9. Karlslund - Nyköping 2

Kupongen avslutas denna vecka med fem matcher från Division 1 och först ut är den norra serien. Karlslund från Örebro är nykomlingar och har fått känna på hur svårt det är att spela i en högre division. Hittills har det bara blivit två poäng på sex matcher för närkingarna och de kommer med största sannolikhet härja i botten. Nyköping ligger precis över nedflyttningsstrecket men har potential att sluta betydligt högre upp i tabellen. I fjol blev det en fjärdeplats för sörmlänningarna efter en fenomenal höst. Här har de dock blivit streckade i högsta laget. Många mål är som brukligt att vänta i de lägre svenska divisionerna och det minskar sannolikheten för ett kryss. En gardering med den lågt streckade ettan känns därför sund.

10. Syrianska - Umeå 1

Både Syrianska och Umeå har spelarmaterial för att tillhöra toppen av Division 1 Norra men säsongsinledningen har inte varit något vidare. Båda lagen står på åtta inspelade poäng efter sex omgångar vilket ger en mittenplacering. Syrianska har haft problem med hemmaspelet och bara spelat in en poäng i Södertälje, medan Umeå har samma poängskörd på bortaplan. Syrianska ska gälla som favoriter men 70 procent på ettan är en grov överstreckning. Gardera med så många tecken som saldot tillåter!

11. Västerås - Assyriska 1

VSK var en besvikelse i fjol när de “bara” slutade trea i Division 1 Norra. Denna säsong ser dock de grönvita urstarka ut och har inlett med sex raka segrar. Utifrån hur inledningen har sett ut ska det bara bli uppflyttning till Superettan för Västerås den här säsongen. Assyriska är ett lurigt motstånd men de trivs inte speciellt bra utanför Södertälje. I fjol förlorade Assyriska detta möte med 0-3 och liknande siffror är att vänta. Även här är tyvärr ettan grovt överstreckad men i detta fall kan det inte hjälpas. Skrällarna hittas i andra matcher och ettan spikas trots dåligt spelvärde.

12. Husqvarna - Karlskrona 2

Två matcher från den södra serien avslutar kupongen och på Vapenvallen är det ett bottenmöte som väntar. Husqvarna tog en stark poäng i premiäromgången mot Mjällby men därefter har det varit nattsvart för smålänningarna. Fem raka förluster har det blivit och goda råd börjar redan bli dyra om det ska bli spel i Division 1 även 2019. Karlskrona har inte heller imponerat men ser bättre ut. Blekinge-laget ska ses med skaplig chans här och är i skrivande stund en bra spik till 40 procent. Så länge tvåan håller sig där är spiken gångbar.

13. Ljungskile - Oddevold X

Det är otroligt mycket prestige på spel när Ljungskile och Oddevold ska drabba samman på Uddevalla Arena under söndagseftermiddagen. Här har hemmalaget chansen att vända på skutan efter en tung öppning på säsongen via en seger i derbyt mot sina rivaler. Oddevold har inlett klart bättre och ligger med i toppen av Division 1 Södra efter 14 poäng på sex omgångar. I grunden är dock dessa lag relativt jämna och över 50 procent på tvåan är långt ifrån befogat, särskilt med tanke på att det är ett derby. Här krävs alla tecken så tidigt som möjligt. Helgardera!

Bästa spiken!

Helsingborg

Helsingborg har den bästa truppen i Superettan och skåningarnas maskineri bör tuffa igång på allvar förr eller senare. Örgryte har varit en stor överraskning hittills men här väntar säsongens svåraste uppgift, dessutom på en mardrömsarena. Ettan är trolig och erbjuder, till skillnad från många andra favoriter på kupongen, fint värde.

Veckans luring!

Värnamo

Halmstad har inte sett något vidare ut under säsongsinledningen och Värnamo på Finnvedsvallen har genom åren visat sig vara en ytterst svår uppgift. Oddsmässigt streckas mötet som helt öppet men på kupongen har HBK blivit massiva favoriter. Det är bara att tacka och ta emot och plocka bort den överstreckade tvåan.

96 rader

1. Hammarby - AIK 2

2. Malmö - Häcken x2

3. Värnamo - Halmstad 1x

4. Helsingborg - Örgryte 1

5. Cagliari - Atalanta 1

6. Lazio - Inter 2

7. Milan - Fiorentina 1

8. Sassuolo - Roma x2

9. Karlslund - Nyköping 12

10. Syrianska - Umeå 1x

11. Västerås - Assyriska 1

12. Husqvar. - Karlskrona 2

13. Ljungskile - Oddevold 1x2

864 rader

1. Hammarby - AIK x2

2. Malmö - Häcken x2

3. Värnamo - Halmstad 1x

4. Helsingborg - Örgryte 1

5. Cagliari - Atalanta 1x

6. Lazio - Inter 2

7. Milan - Fiorentina 1

8. Sassuolo - Roma 1x2

9. Karlslund - Nyköping 12

10. Syrianska - Umeå 1x2

11. Västerås - Assyriska 1

12. Husqvar. - Karlskrona 2

13. Ljungskile - Oddevold 1x2






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.