Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 11

Stryktipset promo

Elva rätt förra veckan och vi hoppas kunna förbättra det denna vecka och förhoppningsvis kan det bli bättre utdelning med en jackpot på cirka elva miljoner. FA Cup denna helg och Manchster United mot Brighton inleder kupongen. United blir stora favoriter hemma och visst ska man väl vinna? Utöver det får vi bland annat se några kluriga matcher i Championship där vi hoppas hitta något som höjer utdelningen.

Manchester United – Brighton

Manchester United visade inte mycket anfallsvilja i den första halvleken mot Sevilla men såg ut at ha boralaget under kontroll innan det smällde till två gånger om inom loppet av ett par minuter. När United sedan började pressa bra skapade man många lägen men kunde bara ta igen ett mål. Brighton gjorde det bra första timmen mot Everton senast men föll ihop efter första målet och det blev tillslut 2-0. Rooney missade dessutom en straff för hemmalaget i slutet. Brighton fick också Knockaert utvisad med tio kvar, vilket innebär att han inte är tillgänglig här. United ska vara favoriter här i jakten på FA cup-titeln och vi spikar.

Bournemouth – West Bromwich

Bournemout gjorde det rätt bra mot Tottenham senast och sifforna 1-4 är lite missvisande. Man tog ledningen med 1-0 efter sju minuter och fortsatte att spela med högt tempo och hög press och gav bortalaget problem. Vid ställningen 1-2 hade man dessutom ett mål bortadömt innan Tottenham gjorde ytterligare två sista tio. West Brom registrerade ännu en förlust efter 1-4 hemma mot Leicester. Den första halvleken hade man lite spel i en öppen match och det var 1-1 i till halvtid. I den andra tog bortalaget över och gjorde tre mål. West Brom är ligans säsmsta lag just nu både i tabellen och spelmässigt och vi testar att spika Bournemouth som vi tror tar ännu ett kliv från nedflyttning.

Huddersfield – Crystal Palace

Huddersfield spelade med en man mer i 80 minuter mot Swansea efter att Ayew blivit tilldelad det röda kortet. Man skapade en uppsjö med lägen och hade bland annat två ramträffar men kunde inte ta trean, vilket innebär att det bara skiljer fyra poäng ner till nedflyttning. Tre raka uddamålsförluster mot toppmotstånd innebär att Palace just nu innehar den första nedflyttningsplatsen och har en poäng upp till Southampton. Man inledde dåligt mot Chelsea som fick styra den första halvleken och kunde skaffa sig en tvåmålsledning och slå av på takten. Huddersfield känns vassare och vi tror man fixar alla tre.

Liverpool – Watford

Liverpool hade svårt i den första halvleken mot United och hamnade i underläge med 0-2 på bortaplan. I den andra pressade man ner United djupt på egen planhalva men hade fortfarande svårt att skapa klara chanser. 1-2 blev slutresultatet, men man har fortfarande fyra poängs fördel mot Chelsea i jakten på topp fyra. Watford gjorde det okej mot Arsenal men inte mer än så och efter att Deeney missat en straff vid 0-2 så gjorde Arsenal ytterligare ett mål. Liverpool ska vinna och vi spikar.

Stoke – Everton

Stoke är fortsatt en poäng under nedflyttningsstrecket efter 0-2 i en tuff match mot City senast. Man skapade ett par lägen att näta men det var aldrig riktigt snack om saken och City gav sig själva läget att säkra guldet i derbyt mot United. Everton såg inte alls bra ut första halvleken/timmen mot Brighton senast innan man fick med sig ett mål och vände på det momentum bortalaget hade skaffat sig. Det blev tillslut 2-0 och man ligger på en niondeplats i tabellen. På bortaplan har man haft det tufft och Stoke måste göra allt de kan för att ta sig upp från botten. 1X.

Birmingham – Hull

Birmingham hamnade i underläge med 0-3 borta mot Cardiff i den första halveken senast och matchen var så gott som över. Man skulle dock få ett straffmål tio minuter in i andra som höjde hoppet men man skulle inte näta igen förrän fem minuter in på stopptiden när hemmalaget nöjde sig med att försvara mer. Hull har tagit två raka segrar och jobbat sig från den absoluta bottenstriden och har nu nio poäng tillgodo neråt. Senast en mycket fin 3-0 seger borta mot Ipswich och bra läge att skaffa ytterliga avstånd till botten mhär mot ett formlöst Birmingham. Vi testar spiken.

Bolton – Aston Villa

Tre kryss och en förlust på de fyra senaste för Bolton, som ligger sex poäng över strecket. Senast såg det utt att bli poänglöst borta mot Sheffield W, men ett mål av Wilbraham på stopptid räddade en pinne efter att man pressat på sista tio. Aston Villa föll något oväntat hemma mot QPR senast efter att bortalaget visat sig från sin bästa sida. Villa såg trötta och oinspirerade ut och managern sa efter förlusten att han var orolig för just en sån match efter att ha imponerat mot serieledarna matchen innan. Sju poäng nu upp till Cardiff på andraplatsen och man har inte råd att tappa poäng här.

Brentford – Middlesbrough

Andra raka förlusten men en bättre insats av Brentford senast hemma mot tvåan Cardiff. Man tog ledningen med 1-0 bara fem minuter in och skapade ett par lägen för ett andra. Cardiff skulle dock rycka upp sig och innan halvtid var det vänt till 1-2. Cardiff skulle sedan göra ytterligare ett innan Brentford pressade på sista 20 men gick lottlösa. Middlesbrough är heta och har en oavgjord och fyra segrar på de fem senaste. Senast gjorde man det mycket bra mot Barnsley och gick ganska bekvämt till en 3-0 ledning med 30 minuter kvar innan man slog av på tempot och det slutade tillslut 3-1. Fördel bortalaget men krysset är med.

Bristol C – Ipswich

Bristol City jagar playoff men tappade återigen senast när man kryssade borta mot nästjumbon Burton. Burton var de som hade de farligaste lägena och Bristol kom inte alls igång i den matchen, även om man lyfte sig något i andra. Ipswich hade det riktigt tufft när Hyll kom på besök senast och man hade inte mycket att säga till om i en 0-3 förlust. Formen helt okej innan dess och vi tycker Bristol blir för hårt betrodda här. Vi helgarderar och hoppas att Ipswich kanhjälpa att höja utdelningen denna vecka.

Leeds – Sheffield W

Leeds har inte den bästa formen och har haft svårt att komma igång med spelet den senaste tiden. Borta mot Reading hamnade man på bakfoten i första halvleken men lyckades kvittera strax innan slutet på första och tog sedan ledningen tio minter in i andra. Den skulle dock bara dröja två minuter innan man satte en boll i eget mål också och matchen var utjämnad igen. En delad poäng var rättvist och att man ska ta igen elva poäng i jakten på playoff känns inte sannolikt. Sheffield W har ännu sämre form och efter fem raka förluster kryssade man senast hemma mot Bolton. Det såg dock ut att bli full pott efter att Boyd gjort 1-0 med tolv minuter kvar att spela, innan Wilbraham kvitterade för bortalaget. Vi tar med krysset här för Sheffield som kämpar för att hålla sig kvar.

Norwich – Reading

Halvdant för Norwich senast borta mot Barnsley. Första halvleken var inte alls bra och man kunde inte hota i offensiven. I den andra ryckte man upp sig något och 1-1 var ett rättvist resultat. Reading har det tufft och senast besökte man serieledarna, vilket slutade med 0-3 förlust. Man kunde frustrera hemmalaget ett tag i den första men efter 1-0 så såg det bekvämt ut för Wolves. Fördel Norwich och krysset är snabbt med.

Sheffield U – Nottingham

Bra match av Sheffield senast i jakten på playoff, men man fick jobba hårt för att bryta ner Burton. Bortalaget skapade lägen för att kvittera i den första men kunde inte få in bollen och vägrade ge upp i andra. Sheffield skulle dock utöka till 2-0 i 65e, vilket också blev slutresultatet. Nottingham har höjt spelet på slutet och gått sex raka utan förlust, vilket innebär att man skaffat sig mark ner till nedflyttningsplatserna. Senast 0-0 hemma mot Derby i en öppen tillställning där bortalaget ändå var närmast segern. Kan kämpa sig till en poäng här.

Sunderland – Preston

Nionde raka utan seger senast när Sunderland föll med 0-1 borta mot QPR. Man fick målvakten Jason Steele utvisad några minuter in i andra efter en tråkig första halvlek och QPR drog nytta av sitt övertag. Steele missar alltså även denna match. Preston gjorde det riktigt bra senast hemma mot heta Fulham och kunde mycket väl tagit tre poäng. Man trodde nog i alla fall att man skulle få en poäng innan Mitrovic satte sitt andra mål för dagen för bortalaget och Fulham åkte hem med alla tre. Preston ska vara favoriter här men vi tar med krysset.

Stryktipset 192kr

1

1

1

1

1x

2

2

X2

1x2

1x

1x

1x

X2

Topptipset 36kr

1

1x

1x

1

1x2

2

2

1x2






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.