Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 9

Stryktipset promo

Vi var helt okej ute senast och veckans bästa drag, Huddersfield, var ett av lagen som var med och höjde utdelningen till de 2,8 miljoner vardera som fyra spelare tog hem. Ett par sena mål tog oss dock från de betalda platserna och vi får rikta in oss på denna vecka. Tio miljoner i jackpot att spela om och en spännande kupong väntar på lördag.

Liverpool – Newcastle

Liverpool går riktigt fint för stunden och efter 5-0 bort mot Porto i Champions League körde man över West Ham med 4-1 på hemmaplan senast. Det var en riktigt fin uppvisning som återigen visade på det fina anfallsspel laget besitter. Newcastle tappade två viktiga poäng sent borta mot Bournemouth senast efter att ha tappat en 2-0 ledning sista tio. Bara två poäng skiljer ner till strecket. Liverpool blir svårslagna och vi spikar.

Leicester – Bournemouth

Efter att ha säkrat avancemang i FA-cupen med 1-0 hemma mot Sheffield United kryssade Leicester hemma mot Stoke. Man hämtade något turligt upp ett underläge efter att Butland i Stokemålet missbedömt ett inlägg som studsade i hans bröst och in i mål i en match Stoke såg ut att kontrollera innan dess. Bournemouth har plockat viktiga poäng de senaste omgångarna och hoppat i tabellen. Senast såg det ut att bli noll poäng mot Newcastle men man lyckades forcera de sista tio minuterna för att göra två mål och ta en poäng. Fördel hemmalaget här och vi testar spiken.

Southampton – Stoke

Riktigt viktig match mellan två lag i den absoluta bottenstriden. Southampton klättrade upp över strecket med en poäng senast borta mot tighta Burnley. Burnley tog ledningen med drygt 25 min kvar att spela och såg ut att hålla tätt ännu en gång, men i matchens sista ordinarie minut satte Gabbiadini 1-1 för gästerna. Stoke spelade även de 1-1 senast mot Leicester men de ser det nog mer som en två tappade poäng än en vunnen efter att Butland helt missbedömt ett inlägg som studsade på bröstet och in i det egna målet. En poäng räckte inte för att ta laget över strecket och man är fortsatt en poäng bakom Southampton, Palace och Swansea, som alla ligger på 27 poäng. Hemmalaget blir för hårt betrodda här och Stoke visade mer senast. Vi väljer bort favoriterna och spelar X2 som höjer värdet.

Swansea – West ham

Swansea kämpar för att ta sig över strecket och man har nu samma poäng som Southampton och Crystal Palace över strecket, men sämre målskillnad. Man förlorade senaste ligamatchen mot Brighton med hela 4-1 men avancerade efter det till kvartsfinal i FA-cupen efter 2-0 och Sheffield W. West Ham är tre poäng över strecket men föll hårt senast mot högflygande Liverpool i en match som slutade 1-4 på bortaplan. Swansea har sex raka hemmavinster och vi tror på nummer sju här och väljer att testa spiken.

Tottenham – Huddersfield

Tottenham behåller sin plats bland topp fyra efter 1-0 borta mot Crystal Palace. Siffrorna berättar inte om det övertag Tottenham hade och man kunde lätt haft ett par bollar i mål innan Kane satte det avgörande målet i 88e. Efter det fölög man förbi Rochdale med 6-1 i FA cup-omspelet. Huddersfield trodde vi på förra veckan borta mot formsvaga West Brom och mycket riktigt så blev det seger med 2-1. Formen är helt okej men här ska man vara klara underdogs och Tottenham spikas.

Watford – West Bromwich

Watford vann en chansfattig och lågmäld match mot Everton senast efter 1-0 av Deeney med tio minuter kvar att spela. Man var det laget som skapade mest i en match av låg kvalitet och tre poäng var rättvist. West Brom är ligans formsvagaste lag och fortsatt jumbo. Man har fem raka förluster och föll senast med 1-2 hemma mot Huddersfield. Man visade inte många tecken på att något gott komma skall och Watford ska vara favoriter här.

Aston Villa – Queens PR

Villa har siktet inställt på direktuppflyttning och efter ett litet tapp i 1-1 matchen mot Preston så blev det återigen full pott efter 4-2 borta mot Sheffield W. Man låg under med 1-2 i halvtid men höjde spelet i andra och efter att ha kvitterat 20 minuter in i andra så kunde man ta hem alla tre med två sena mål, ett i 87e och en straff på stopptid. QPR halkar neråt efter tre förluster på de fyra senaste i ligan och senast mot Nottingham såg det inte alls bra ut i en match som slutade 2-5 på hemmaplan. Villa ska givetvis vara favoriter här men kanske blir man något väl hårt spelade och vi tar med krysset trots allt.

Bolton – Preston

Bolton var rejält pressade stora delar av matchen borta mot Norwich men lyckades hålla 0-0 och ta en viktig pinne. Framåt kunde man inte hota mycket och mer finns att önska av spelet än så. Preston spelade en jämn match mot Fulham men fick se sig besegrade med 0-1. Det var inte det bästa vi sett av laget men man skapade chanser och ser fortsatt ut att ha bra form med sig. Fördel här men krysset åker med.

Brentford – Cardiff

Brentford föll senast med 0-1 borta mot Leeds men gjorde en bra insats och var näta att få med sig poäng hem. Nu väntar en tuff match mot tabelltvåan Cardiff, som kommer in med fyra raka segrar och lika många hållna nollor. Man ser absolut ut som ett lag för direktuppflyttning och blir svårslagna här. Brentford är dock ingen lek de heller och krysset ligger nära.

Bristol City – Sheffield W

Bristol hade en tuff bortamatch mot tebelltvåan senast och det var inte de bästa förhållanden man kunde önska. En tuff och hård kamp såg ut att sluta oavgjort innan hemmalaget fick in ett sent segermål. Sheffield gjorde en bra första halvlek hemma mot Villa och hade ledningen innan bortalaget växlade upp och vände matchen sent. Efter det åkte man ur cupen mot Swansea efter 0-2 på bortaplan. Bristol ska vara favoriter men är inga vinstmaskiner och krysset rensar lite i raderna.

Derby – Fulham

Riktigt tuff match i toppen som luktar kryss på långa vägar. Båda kommer in med bra form, även om Derby kryssat mer än man önskat på slutet. En förlust på de åtta senaste är raden medan Fulham kommer in med åtta raka utan förlust. Senast tre fina poäng hemma mot serieledarna. Vi lutar aningen mer åt tvåan här men Derby är starka hemma och vi väljer att helgardera.

Millwall – Sunderland

Millwall gjorde inte en bra insats senast men lyckades ändå knipa tre poäng borta mot Burton efter 1-0. Det var den tredje raka segern och på hemmaplan har det vart svårt att besegra laget. Jumbon Sunderland fick med sig en poäng hemma mot Middlesbrough efter McManamans 3-3 mål i 96e minuten. Innan dess var det en jämn match där bägge lagen dessutom fick se varsitt rött kort, vilket gör att Clarke-Salter missar detta möte. Millwall favoriter och vi spikar hemmalaget.

Nottingham – Birmingham

Nottingham visade framfötterna senast borta mot QPR och tog första segern på sju matcher. Hela 5-2 blev slutsiffrorna och det var en välförtjänt seger QPR inte alls kom upp i nivå. Birminghams svårigheter med målskyttet fortsätter och för fjärde matchen i rad blev man nollat hemma mot Barnsley senast efter 0-2. Nottingham rättvisa favoriter men om Birmingham ska få nån rätta på anfallsspelet kan dett vara en bra match att börja i och krysset åker med.

Stryktipset 192 kr

1

1

X2

1

1

1

1x

X2

X2

1x

1x2

1

1x

Topptipset 48 kr

1

1x

1x2

1x

1

1

1x

X2






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.