Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 3

Stryktipset promo

Det var länge sedan det gick så illa på tipsen som förra helgen men det har vi redan glömt och nu är det nya tag som gäller. Grattis till de fyra spelare som belönades med över 3,2 miljoner kronor var för full pott! Veckans kupong inleds med tre rätt stora favoriter i topplagen united, City och Arsenal och vi tror samtliga tre får jobbet gjort. Ska favoritsegrarna fortsätta även längre ner eller finns det något lag som kan höja utdelningen? Vi ser efter!

Manchester City – Newcastle

Säsongens första förlust för City senast när man åkte på 3-4 borta mot Liverpool. Det var 1-1 i halvtid i en fartfylld och aggressiv match innan hemmalaget gjorde tre mål på åtta minuter i den andra halvleken och stack iväg till 4-1. City tog igen två efter ett sent mål på stopptid men det var en välförtjänt seger av ett aggressivt hemmalag. Newcastle kryssade mot jumbon Swansea senast efter en halvbra insats. Man skapade en del lägen i första men kunde inte kapitalisera och borde kanske fått en straff emot sig efter en misstänkt handboll men klarade sig undan. Man hamnade dock i underläge efter 60 minuter innan man bara åtta minuter senare kvitterade via inhopparen Joselu. Hemmalaget självklart stora favoirter och vi spikar.

Arsenal – Crystal Palace

Arsenal förlorade lite oväntat borta mot Bournemouth, som vaknat till liv i botten, efter att ha tappat 1-0 till 1-2 inom loppet av fyra minuter i den andra halvleken. Det var en ganska tråkig tillställning och inte mycket finspel när laget gjorde sin fjärde raka utan vinst och tappade i jakten på topplaceringarna. Crystal Palace besegrade Burnley med 1-0 efter att ha tagit ledningen 20 minuter in i matchen. Man var det bättre laget i den första halvleken men bortalaget kom igen i andra och överlag var det en jämn tillställning. Tre viktiga poäng i botten. Formen är sådär på Arsenal men vi måste spara våra garderingar till senare och tror att de får jobbet gjort här.

Burnley – Manchester United

Sju raka utan vinst och tre raka förluster för Burnley, som senast spelade 0-1 borta mot Crystal Palace. Efter en sämre första halvlek låg man under med 1-0 och även om man jobbade sig in i andra halvleken och hade ett par lägen så kunde man inte kvittera. United tog en bekväm seger mot Stoke efter 3-0 senast och har nu hållt nollan i fyra raka matcher, tre av dem segrar. Den senaste matchen man släppte in mål var faktiskt mot just Burnley i 2-2 matchen. Denna gång lär United stå som segrare och vi spikar.

Everton – West Bromwich

Fjärde raka förlusten senast för Everton, men man har också har haft tufft motstånd de senaste matcherna i United, Liverpool och Tottenham. Efter att ha hamnat i underläge senast mot Tottenham hängde man med huvudena och kämpade inte alls i en match som slutade 0-4. West Brom tog första segern på 20 matcher när man besegrade Brighton med 2-0 på hemmaplan senast. Man gjorde det okej utan att imponera och tre poäng kom välkommet. Liten fördel Everton här och krysset åker med.

Leicester – Watford

Leicester höll nollan för tredje matchen i rad när man besökte Chelsea i lördags. Man gjorde en bra match mot ett hemmalag som såg trötta ut och inte kunde komma upp i den nivå vi är vana att se dem i. Leicester var närmast segern och skapade vassast lägen men efter att Chilwell dragit på sig sitt andra gula i 68e fick man spela med en man mindre och 0-0 blev resultatet. Watford kryssade även de när de tog emot formsvaga Southampton senast. Man låg under med 0-2 efter en dålig första halvlek men gjorde något bättre ifrån sig i andra då man skapade fler lägen och efter en reducering med halvtimmen kvar så kunde Doucouré kvittera på stopptid efter ett kontroversiellt mål där det var misstänksam hands. Leicester ser hetast ut och vi testar hemmaspiken.

Stoke – Huddersfield

Stoke hade det tufft borta mot United senast och låg under med 0-2 i halvtid. Man skapade en dellägenför att göra mål men matchen slutade tillslut 0-3. Fjärde raka förlusten och man ligger nu en poäng under strecket. Huddersfield hade en dålig dag senast när man förlorade med 1-4 hemma mot West Ham. Det såg riktigt dåligt ut bitvis och man lät West Ham komma till alldeles för enkelt. Knapp fördel stoke och krysset tas snabbt med.

West Ham – Bournemouth

West Ham gjorde det mycket bra mot Huddersfield i den senaste ligamatchen då man segrade med 4-1. Arnautovic hade en mycket bra match och kunde hota hemmalagets försvar flera gånger om och blev belönad med ett mål. Efter det avancerade man i FA-cpen där man spelade omspel mot Shrewsbury. Bournemouth gjorde det helt okej, men fick framförallt med sig tre viktigta poäng senast när man segrade hemma mot Arsenal. Efter att ha hamnat i underläge tog vände man på steken under fyra minuter i andra halvleken och matchen slutade 2-1. Ingen insats som imponerade men en seger är det viktigaste. West Ham något vassare och bör ha bra chans till full pott här.

Bolton – Ipswich

Två raka förluster för Bolton efter 0-2 borta mot Brentford senast. Hemmalaget var vassare och kändes aldrig riktigt hotade efter att ha tagit ledningen 40 minuter in i matchen. Bolton har bara en poäng ner till strecket och det är dags att sätta fart nu. Efter tre raka förluster fick Ipswich segra igen senast hemma mot Leeds. Man var en man mer från och med minut 37 och kunde gå mer på offensiven efter det. 30 minuter senare kom matchens enda mål och man ligger nu fyra poäng från playoffplatserna. X2.

Leeds – Millwall

Leeds började bra borta mot Ipswich senast men fick O’Kane utvisad efter 37 minuter vilket ändrade dynamiken i matchen. Ipswich tog ledningen halvvägs in i andra och även om man var nära ett par gånger blev man utan poäng. Med bara en poäng på de tre senaste ligamatcherna ligger man på samma poäng som Sheffield som just nu sitter på den sista playoffplatsen. Millwall spelade en jämn match hemma mot Preston efter avancemanget i FA-cupen och efter att ha tagit ledningen innan halvtid såg man länge ut att gå mot full pott. Gästerna kvitterade dock med tio kvar och man fick nöja sig med en pinne. 1X här.

Norwich – Sheffield U

Norwich hade det rätt tufft stora delar av matchen borta mot Bristol senast, med bland annat en räddning på mållinjen. Hemmalaget var det bollförande laget och Norwich hade svårt att komma i rytm med ett par spelare borta från truppen. Sheffield spelade derby mot Wednesday i en match som skulle sluta 0-0. Man var laget som var närmast segern men ett oavgjort resultat kändes ändå inte helt orättvist. Jämn match men vi lutar något mer åt tvåan här.

Queens PR – Middlesbrough

QPR gjorde en mycket fin match borta mot bottenlaget Burton senast och segrade med 3-1. Det var 1-1 i halvtid men QPR var de som skapade chanserna och kunde mycket väl ha haft nåt mål till innan paus. Välförtjänt seger efter uttåget ut cupen. Middlesbrough förlorade hemma mot Fulham men gjorde ändå en bra match och hade ett par fina chanser, bland annat ett skott i ribban, innan gästerna satte vinnarmålet på straff i 95e. Middlesbrough ska vara favoriter men vi tar med krysset också.

Reading – Brentford

Efter åtta raka utan vinst kunde Reading senast i omspelet i FA-cupen segra mot League Two-laget Stevenage med bekväma 3-0. Man gjorde en hel fel görändringar i truppen jämfört med den senaste ligamatchen, då man spelade en mållös match borta mot Hull. Det var inte lagets bästa insats offensivt men man höll iallafall återigen nollan. Brentford fick lämna cupen efter 0-1 hemma mot Notts men revancherade sig i ligan när man vann enkelt med 2-0 hemma mot Bolton. Man var aldrig hotade och genomförde matchen bra. Man ska vara favoriter här och vi provar spiken.

Sunderland – Hull

Sunderland fortsatt jumbo och Hull farligt nära nedflyttningsstrecket. Riktigt viktig match för bägge lagen med andra ord. Sunderland åkte på tredje raka förlustern och blev även nollade för tredje matchen i rad när man förlorade med hela 0-4. Samtliga målen kom i den andra halvleken då man även fick Ndong utvisad, vilket gör att han missar denna match. Hull avancerade i FA-cupen efter 1-0 borta mot Blackburn och efter det krysade man i ligan hemma mot Reading i en mållös match. Man gjorde det helt okej och skapade en hel del lägen men inte till tillräckligt för en seger. Här behöver man ytterligare poäng för att hålla sig från botten och vi tror man har bra chans på alla tre.

Stryktipset 256kr

1

1

2

1x

1

1x

1x

X2

1x

X2

X2

2

X2

Topptipset 54kr

1

1

2

1x2

1

1x2

1x2

X2






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 100 kr
    per andel
  • 15:59
    lördag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Byggs LIVE på stream!
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.