Erbjudande: Allt inför Chelsea - Manchester United

Söndagen bjuder på två otroliga matcher i Premier League och en utav dem är Chelsea möte med Manchester United, båda lagen har Europamatcher under veckan men de båda spelar också på tisdagen, vilket ger tillräcklig tid för dem båda att återhämta sig till matchen på söndag.

Ett Chelsea som lider i avsaknaden utav Kante, man vann visserigen matchen mot Bournemouth men utan att övertyga och man tog sig vidare i cupen när man mötte riktigt dåliga Everton, men det är verkligen något som saknas i laget. Det ser ut som om luften gått ur, bara strax över ett år sedan Conte anställts och en Premier League-titel bärgad. Det finns ingen lust i laget och när dessutom tränaren Conte av allt att döma redan nu planerar sin utgång från klubben undrar man vart detta Chelsea är på väg.

Klart är att man har en bortamatch i Rom under veckan, där man har råd att vila lite spelare. Sedan väntar Manchester United där viktiga poäng står på spel, man måste gå för det men samtidigt är jag ytterst tveksam till att man faktiskt gör det. För Conte är en poäng mer än okej, i den sitsen är man nu i Chelsea. På andra sidan lär man också ha ett lag som är precis lika nöjda med poängen. Nämnligen Manchester United, Jose Mourinho har visat att trots formtoppar på spelare och bra resultat, så kommer man inte att entra "stormatcherna" på något annat sätt än att ställa sig extremt lågt med laget.

Man tilläts spela en "glad" fotboll till en början mot Tottenham i helgen, en match man tillslut vann med 1-0, men det resultatet känns snarare som tillfälligt, än någon genialisk spelidé utförd. Faktum är att man under andra halvlek var riktigt illa ute, där Spurs med en Harry Kane åtminstone fått en poäng, om inte alla tre. Man kan skylla på sina skador, men det blir genomskinligt med det trackrecord som finns. Pogba och Fellaini är fortsatt tveksamma, någon utav dem kan hinna tillbaka till matchen men det kommer inte ändra lagets approach till matchen. Det är en tuff period man går igenom sett till spelschema och detta blir slutet på den, därav är jag övertygad om att man tar poängen och fokuserar på att utveckla sitt spel i en senare fas av säsongen.

Det kommer att bli en massiv taktisk batalj detta, där enbart misstag kommer att leda till förgörande mål för ett utav laget. Båda lagen besitter stora problem i uppbyggnaden utav anfall där Chelsea känns alldeles för tunna medans Uniteds direkta och okomplicerade spel bör passa en annars ifrågasatt Chelsea-backlinje. Därför är jag otroligt nöjd med att investera i underspelet här. U2.25 i matchen spelas till 1.88 hos Pinnacle.

TÄVLING!
TIPPA slutresultat:
Chelsea - Manchester United
Utslag: Tid först mål
Pris: Fotbollströja av valfritt lag\#versusTV #CHEMUN pic.twitter.com/hmZFCSn55S

— 1x2 (@1x2se) ?ref_src=twsrc%5Etfw">1 november 2017






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt