Versus TV: Allt inför Liverpool - Manchester United!

Publicerades för
Spel Över 2.50 mål Liverpool FC - Manchester United
Odds
1.880
Insats
5.00 u
Resultat
-5.00 u
Lägg spel på Pinnacle

Lördagen kickstartar med ett toppmöte i Premier League när Manchester United åker till Anfield för möte med Liverpool, där hemmalaget ställs mot vad som hitintills varit en solid murbräcka i inledningen utav seriespelet.

Hitta ditt favoritspel, till det bästa oddset, med hjälp av vår oddsjämförelse!

Murbräcka var det ja, det tunga Manchester United är av allt att döma tillbaka. Man har applicerat den gamla bilden utav United som ett otroligt fysiskt kollektiv som är helt hänsynslösa när motståndaren lämnar ytor. Något vi också fått sett då flertalet av målen man stått för under året kommit i slutet utav matcherna, när motståndaren antingen går för det eller helt enkelt tröttnat.

Nu saknar man dock inte bara Pogba, som varit borta under en tid, utan även Fellaini har gått sönder under landslagsuppehållet och visat sig vara otroligt viktig, särskilt i Pogbas frånvaro. Dessutom är Carrick tveksam till spel och helt plötsligt är mittfältet väldigt reducerat. Matic kommer här att få en stor roll mot ett offensivt viktat Liverpool och optimalast hade Mourinho med all sannolikhet velat se tre centralmittfältare entra planen på Anfield, men med avbräcken återstår Matic och Herrera, för jag är ytterst tveksam att någon "junior" skulle få chansen. 
Det lämnar dock United med en extra offensiv pjäs för startelvan, om Mourinho vågar en sådan approach låter jag vara osagt. Men vi kan konstatera att det kommer bli ändringar i laget som hittills är obesegrade med målskillnaden 21-2.

Liverpool har blandat och gett, man skapar mängder med chanser men lyckas inte få med sig resultaten medans man släpper in ett extremt stort antal mål sett till hur mycket ens motståndare faktiskt skapar. 

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande på Betfair. Registrera dig och få superodds på både Liverpool och Manchester United!Man har här på lördag i princip ett helt skadefritt lag att ställa ut och det inkluderar offensiven med Coutinho, Mane, Firminho och Salah - om man nu inte får för sig att vila någon till förmån för ett fysiskare tremanna-mittfält. Men det är inte så mycket Klopp, som efter de senaste veckornas resultat halkat lite efter och troligtvis känner ett behov utav att bevisa hur bra hans lag faktiskt är.

Det är också ett bra läge att gå för det till fullo här, Klopp's presspel bör få en större utdelning med avbräcken på Uniteds mittfält som definitivt kommer att vara mer känsliga för ett högt och intensivt presspel. Att man är starka i mötena med topplagen gäller fortfarande trots den förkrossande förlusten mot Manchester City för några veckor sedan, medans Uniteds backlinje ännu inte blivit testad till fullo.
Delta även i vår twittertävling kring matchen! Tippa slutresultatet mellan Liverpool - United och vinn matchtröjor!


Kika in all statistik kring tidigare matcher, klicka här och gå till vårt head-to-head-verktyg!

Men om United lyckas hitta vägarna igenom Liverpool, och det finns verkligen vägar att hitta, så kommer man med så snabba och kreativa spelare som Rashford och Mkhitaryan kunna hota hemmalaget på flera fronter och jag tycker det verkligen känns som en slantsingling om vem som vinner här, däremot tycker jag den förväntande matchbilden är en svängig och fartfylld sådan, det är liksom ofrånkomligt trots att det inte är särskilt "Mourinho'eskt". Jag har svårt och se han hitta lösningen för att ta kontroll över denna match med en defensiv inriktning, en som inte kommer att straffa hans eget lag alltså.

När linorna dessutom inte är uppskjutna i topp utan vi har en 2.5-lina att utgå ifrån anser jag vi har ett mervärde på överspelet här och slår till på det med god känsla. Ö2.5 i matchen spelas till 1.88 hos Pinnacle.

x23000?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw" >#1x23000 pic.twitter.com/h4jWTGuj3r

— 1x2 (@1x2se)
?ref_src=twsrc%5Etfw" >10 oktober 2017
Alla rekar
Över 2.50 mål
2017-10-14 13:30
Liverpool FC - Manchester United
5.00 u
-5.00 u
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord