Speltips: Speltips Tennis: Daniell/Koolhof - Salisbury/Skupski

Det blev ett lyckat inlägg senast när Grills/Vukic kunde vinna matchen i måndags. Startade fruktansvärt med att bli brutna direkt och hade 3-0 underläge, men visade kvalitet och vände totalt på det setet för att plocka hem det. Föll sedan i andra men i super tiebreak var man överlägsna och vann med övertygande 10-3. Skönt att veckans första blogginlägg gick in, förhoppningsvis kan speltipset i inläggsform fortsätta gå starkt nu med bara några veckor kvar av året.

Daniell/Koolhof - Salisbury/Skupski (2) @ 2.25

Turnering: ATP Wien 500

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 14:00

Veckans andra speltips här tar vi på lite högre nivå där det spelas två turneringar på 500 nivå i ATP-sammanhang. Båda i Europa och den vi väljer att lika lite närmare på är inomhusturneringen i Wien.

Analys av Stockholm Open

Paret vi spelar emot här kanske är rätt så bekanta vid det här laget. Daniell och Koolhof har haft ett riktigt bra år tillsammans där man gjort fina resultat i många ATP-turneringar. Mest bekanta kanske de blir i och med att de i söndags spelade finalen i Stockholm Open och jag tycker vi kan titta lite närmare på den finalen för att få ut spelvärde i detta speltips.

De var rätt okej Daniell/Koolhof men de stora problemen började egentligen vid 5-4 i första set när Daniell kallade på läkaren. Problemet för honom var med vänster fot som undersöktes men inte gjordes mer än lindrande smärtstillande på. Effekt fick det dock i matchen men en väldigt negativ sådan då han fick uppenbara problem i sitt servemoment och när han försökte stödja med foten i serverörelsen. Andra servarna var fruktansvärt lösa och det var egentligen bara att plocka dom för Bambridge/O'Mara så fort de kom. Rörde sig mycket sämre efter MTOn och jag är lite frågande till om det där verkligen läkt till hundraprocent bara tre dagar senare.

Koolhof fick dra stora lass själv och gjorde det ofta bra men faktum är att han också var riktigt klen i andra serven och det utan någon skada. Jag tycker han alltid vara en lite svagare servare och i finalen visade det sig återigen. Annars en bra spelare och som sagt ett par som trivs väldigt bra tillsammans. Säsongen har dock varit lång för dom och jag tror det börjar visa sig nu.

Britterna älskar inomhus

De vi då backar istället är britterna Salisbury och Skupski. Spelat en turnering tillsammans i år där man tog sig till semi i ATP-turneringen i Winston-Salem.

Salisbury har haft en riktigt bra period de senaste veckorna. Plockade sin första ATP-titel i Kina för några veckor sedan och följde upp det med bra resultat i Tokyo. Efter detta har han klättrat upp till drygt 38 i världen och han har klättrat riktigt bra sedan han blev proffs för några år sedan.

Skupski har också varit men visar oftast resultat tillsammans med sin bror. Inomhus har det verkligen gått bra när bröderna plockat ATP-titel tillsammans exempelvis. Fruktansvärt stark på snabba underlag men lite sämre när det går lite slöare som på hardcourt och grus exempelvis.

Båda två har en väldigt aggressiv spelstil. Det är egentligen bara serve och volley som de kan spela och inomhus funkar det utmärkt när man har snabbt underlag att följa upp det på.

Jag tror det här kan passa britterna väldigt bra, speciellt som underdogs, och när underlaget är snabbt. Servar de bra som de brukar kommer man vara svårbrutna imorgon. Frågetecknet ligger i hur Daniell återhämtat sig. Är han hundraprocentig igen så blir det tufft men har han fortfarande lite skavanker är 2.25 ett otroligt bra pris. Det skiljer heller inte så mycket i grunden mellan dessa fyra och det är en utmärkt chans att skaffa tunga poäng för britterna.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt