Speltips: Speltips Tennis: Bopanna/Roger-Vasselin - Mclachlan/Struff

Hej,

Vi gör så att vi bara glömmer det senaste speltipset här va? Vi låter det vara vid att Marach/Pavic var bedrövliga? Överens? Perfekt, vi tar oss an en ny vecka direkt istället.

Bopanna/Roger-Vasselin - Mclachlan/Struff (2) @ 2.18

Turnering: ATP Shanghai Masters 1000

Spelbolag: Unibet

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 07:00

Äntligen dags för en ny stor tennisturnering efter några veckor av lite lägre rankade ATP-turneringar. Jag trodde inte riktigt vi skulle hitta speltips här direkt men mot min förvånan så sitter vi här nu och ska analysera just ett tidigt spel från Shanghai. Bra värde på förhand och då är det bara att slå till tycker jag.

Superform

Det går bra nu kan man minst sagt säga för Mclachlan och Struff. Man kommer in här direkt från en färsk titel när man spelade otroligt bra i Japan och plockade 500 turneringen i Tokyo. Mot min och många andras förvåning så har dessa redan från start visat att man trivs väldigt bra ihop och i deras första turnering tog man sig hela vägen till semifinal i Australienska öppnan.

Mclachlan har tagit stora steg i år och visar upp superform lagom till den här Masters-turneringen. Inte bara blev det titel förra veckan, utan också veckan innan då han vann i Kina på ATP-nivå med. Nu också slagit sig in bland de 20 bästa i världen så det är ett fantastiskt år han kan blicka tillbaka till oavsett hur det slutar nu.

Struff har också visat bra spel men kanske än mer i singeln där han tagit en del kliv uppåt på rankingarna. Har ju ett väldigt kraftfullt spel som han haft svårt att kanske hålla fokus på under många matcher men i dubbeln här tycker jag han fått ut exakt rätt moment och styrka ur sitt spel.

En väldig rutin bland dom

Motståndet imorgon är absolut tufft och bestående av ett par som har väldigt lång erfarenhet tillsammans som ett par och ännu längre på touren. Bopanna och Roger-Vasselin har hört till de bättre dubbelspelarna under många år men man ser också lite att åren börjar ta ut sin rätt. Man klarar sig bra på sitt volleyspel framme vid nät men serven har inte riktigt varit på samma nivå som tidigare år och då har man ibland i matcherna fått problem.

Kämpar alltid till hundratio och ger aldrig upp men jag har tyckt de har svårt i matcher som de anses vara favoriter i och en sån match är det just imorgon. De är favoriter med en del samtidigt som det kanske inte riktigt stämmer överens med verkligheten.

Med tanke på hur bra Mclachlan är just nu och hur otroligt starka dom är som par tycker jag man bör vända på oddsen i den här matchen. Man har två dagars vila nu här i Shanghai där man fått återhämta sig och jag tycker man lägger för mycket i att de precis vunnit Tokyo och nu ska spela här. Visar man upp samma spel där som här kommer man vara svårbrutna och jag tycker ärligt talat de bör ses som ett par med bra chans att gå långt denna vecka. Än finns det nog lite underskattning från de mer rutinerade dubbelspelarna gällande dessa två och det hoppas jag man får käka upp under turneringen här. Vi får allt se - men ett riktigt bra speltips har vi här på förhand.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt