Speltips: Speltips Tennis: Hach Verdugo/Siljeström - King/Rubin

Hej,

Underbart att få in ett speltips med raka set (eller 2-0) som vi hade igår på Begemann/Polasek. Jag är alltid nervös då jag inte tycker att utgången blir som man vill ofta i 2-0 spel, men denna gång var det inget snack om saken. Begemann/Polasek var bäst från böjran till slut och kunde vinna med 6-3 7-5. Hade bara en breakboll emot sig som man också räddade, där jag tycker servestatistiken såg bra ut. Ett spel jag är nöjd med och hoppas det kan fortsätta så här hela veckan ut.

Hach Verdugo/Siljeström - King/Rubin (1) @ 1.72

Turnering: Challenger Stockton

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 22:00

Vi flyttar från Monterrey, Mexiko, till grannlandet USA där det denna dag vankas ett speltips från Challengern i Stockton. Den här matchen tycker jag vi oddsmässigt sitter riktigt bra på och som igår, tycker jag det är rätt stor skillnad i kvaliteten hos paren. Jag vet inte riktigt varför oddsen är så här pass jämna men det ska vi allt försöka att ta oss an att reda ut.

Fel King som bolagen värderar

Ni som följer Challengern vet att det finns en uppsjö av spelare just nu som har King i efternamnet, vi har Evan King, Kevin King och så här idag: Darian King. Tittar man lite närmare på hans dubbelresultat så finns det absolut ingenting att imponeras utöver. Det här är långt ifrån en dubbelspelare och han hade någon turnering i första delen av året där han gick långt, men annars så har det inte sett så där superbra ut. Nu spelar han heller inte så flitigt i dubbeln men det finns inte mycket som tyder på att det ska vara så här jämnt när han inte riktigt håller måttet i dubbeln. Kan det vara så att bolagen värderar fel King här? Jag börjar faktiskt fundera på det då oddset mycket mer speglar en av de andra två med efternamnet King som jag nämnde här uppe.

Darian King spelar idag med Noah Rubin, en spelare som också har rätt dystra dubbelresultat. För Rubin är det så pass att han inte ens har en dubbelranking och det tycker jag visar rätt mycket på att han inte alls satsar på dubbeln. Inte riktigt någon spelare som springer fram vid nät och härjar ändå, så jag förstår honom helt, och varför inte spela dubbel de gångerna man kan?

Rubin har bara två dubbelmatcher i år och totalt i karriären knappt 20 stycken professionella dubbelmatcher. Så nej, det är inget som skrämmer direkt. Jag tror dock att dessa två kan passa ihop då King servar rätt bra och Rubin har riktigt fint rörelsemönster. Jag tvivlar dock på att de kommer gilla att bli så tillbaka pressade som man kommer bli av två väldigt aggressiva dubbelspelare och det gör att jag får det lite svårare att tro på dom idag. Det här är också första gången tillsammans för dessa herrar, det i kombination med deras dystra dubbelresultat gör att dom borde vara större underdogs.

Rena dubbelspelare

De vi kommer backa idag är Hach Verdugo och vår svenske vän Siljeström. Ett par som är väldigt samspelt nu då man i år spelat hela 19 matcher ihop där det blivit tre semfinaler på Challengern och ett framträdande i US Open tillsammans. Resultaten kanske inte ser så skrämmande ut, men spelmässigt har dom sett jättebra ut ihop. Man har haft väldigt mycket otur i några matcher, där man varit det dominerande paret men tappat i supertiebreak/vanligt tiebreak. Har väldigt svårt att stänga jämna matcher och det är vad man förlorar på.

Annars är det två spelare som passar riktigt bra ihop, Siljeström med en väldigt bra serve och Hach Verdugo som är otroligt duktig framme vid nät. Hach Verdugo har verkligen visat att han är i form då han kommer från en titel i förra veckans amerikanska Challenger.

Det här är två rena dubbelspelare med och det enda jag ser som nackdel här är väl att man har svårt att stänga tajta matcher och att man inte får tillåta King/Rubin stå från baslinjen och returnera. Annars ska man vara väldigt mycket starkare i grunden som dubbelspelare.

Oddset vi får här idag är 1.72 vilket jag tar med glädje. Som jag nämnt har aldrig Rubin visat något dubbelintresse och King har ingen vidare form i spelformen. Det med att man spelar för första gången tillsammans och möter Hach Verdugo i superform ihop med Siljeström som han spelat väldigt mycket ihop med i år gör att jag inte kan värdera dom så här pass lika. I min bok ska vi ha drygt 1.5 på Hach Verdugo/Siljeström och på förhand är det här ett väldigt bra spel. I dubbel vet man dock aldrig riktigt till hundra, de små marginalerna är alltid där och lurar runt hörnet.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.