Speltips: Moritani/Takeuchi - Corwin/Spec

Tennisboll 10/9

Hej,

Små marginaler imorse när spelet på Hsu/Wang gick förlorat i ett supertiebreak. Man hade egen serve vid 8-6 men drog ett dubbelfel där och efter det vann Hsieh/Yang fyra raka bollar. Sånt är livet och jag kan inte säga att vi är så ovana vid dessa situationer längre. Mer standardiserat än inte.

Moritani/Takeuchi - Corwin/Spec (2) @ 2.62

Turnering: ITF Thailand F4

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 09:00

Vi stannar kvar i Asien men förflyttar oss till Thailand där vi ska in i deras fjärde turnering inom en relativ kort period.

En väldigt jämn match här tycker jag, oddsen verkar dock säga annat. Så det är självklart ett spel vi ska försöka oss på här. De vi backar imorgon är Corwin/Spec som figurerat tidigare här i bloggen. Spelat tillsammans på college dessa två och har varit riktigt bra som par där man varit bland de 20 bästa i landet.

I år har man också trampat igång proffsspelet lite mer. Spec gjorde ett par starka turneringar tidigt under sommaren och Corwin har ett par bra veckor nu under den senare delen. Har blivit drygt 17 matcher ihop på proffstouren där man tidigare i sommar tog sig till final men åkte där på ett supertiebreak. Dessförinnan har det blivit en del kvartsfinaler och någon semifinal. Det är två klassiska collegespelare som båda servar rätt bra och har gediget grundspel. Kanske att man saknar den där lilla spetsen i något för att nå nästa nivå men tillsammans så är man väldigt starka.

Möter imorgon två japaner som har spelat en hel del ihop dom med. Moritani och Takeuchi har figurerat ofta i futuressammanhang i Asien och här gör man comeback återigen. Moritani är den som spelat bäst i dubbeln av dom, har ett par titlar och resultat under året som ger honom rättfärdigad ranking. En klassisk japansk spelare som rör sig väldigt bra. Takeuchi var riktigt bra för drygt ett år sedan och spelade en del på högre nivå men har verkligen tappat det i år. Inga resultat som alls skrämmer och det är tydligt att han har svårt att hitta tillbaka till sitt gamla spel. Varit lite bättre i singeln alltid Takeuchi men med Moritani så brukar spelet kunna stämma.

Rent kvalitetsmässigt kan jag nog hålla japanerna lite högre just nu. Däremot tycker jag inte det speglar dubbeln. Där skiljer det väldigt lite emellan dom och Corwin/Spec är tillräckligt samspelta för att kunna störa japanerna. Är väldigt tveksam till var Takeuchi står för tillfället och det i kombination med Corwin och Specs riktigt bra sommar så ska det här vara en riktigt bra chans. 2.62 är alldeles för högt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt