Speltips: Jeong/Lim - Jeong/Park

Luksika Kumkhum

Hej,

Det blev ju inget spel idag tyvärr. Känns lite klassiskt att det ska regna bort i Thailand den här årstiden men vi får nog hoppas att det håller sig någorlunda torrt imorgoni alla fall. Ena av bröderna Kerdlaphee fajtades ordentligt mot förstaseedade i singlen idag, där han har en ledning i ett set och håller han samma kvalitet tror jag vi sitter bra i dubbeln imorgon också.

Jeong/Lim - Jeong/Park (2) @ 2.37

Turnering: ITF Korea F6

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 07:00

Förflyttar oss lite i öst där vi glider från regniga Thailand och in till väderstabila Sydkorea, som vi så många gånger besökt under året.

Det blir en helkoreansk match vi ska ta oss an, där jag tycker vi ska backa dom väldigt mycket mer lovande spelarna, än de mer erfarna.

För visst är dom lovande, Jeong och Park. Båda födda på 2000-talet och får oss alla att känna oss riktigt gammal. Park visade verkligen kvalitet på juniortouren där han seglade upp som den tredje bästa spelaren i världen, kanske inte betyder så mycket just nu, men är ändå en fruktansvärt stor prestation att ha med sig. Jeong var väl inte riktigt i samma klass, men höll sig på en topp som tar honom in bland de 40 bästa i världen. Så visst är det mycket talang vi har att göra med här? Frågan är om de kan leverera när man som mest behöver det.

Just i dagsläget känns de lite oprövade men man har spelat mycket ihop under juniortiden och det ser jag som en stor fördel. Det är två kapabla spelare och det med att man spelat ihop kan vara en bra kombination i just en sån här match som vi har imorgon.

För det är inte världens starkaste par på andra sidan direkt. Lim har gjort några bra resultat och jag tycker det är en okej spelare på den här nivån, men han är inte direkt purung utan har lite svårt när tempot går upp i matcher vilket det ofta kan göra i dessa matcher mot mer baslinjestarkt motstånd. Jeong är absolut inget särskilt även om han har någon titel från tidigare år. Spelat väldigt lite och är dagens svagaste kort dessa fyra emellan.

Det enda som jag tycker talar emot spelet är att Jeong/Park fortfarande är lite oerfarna på den här nivån och kanske lite enklare gör misstag som kan straffa sig. Annars tycker jag inte alls de är så här mycket sämre än sina motståndare och kan tycka att mer korrekt odds är runt 1.83.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt