Speltips: Brown/Sculley - Alvarez/Caruana

Hej,

En efterlängtad vinst på senaste inlägget där Kokkinakis/Reid kunde slå det oerhört överskattade paret Erlich/Roelofse efter ett super tiebreak. Blev tufft men det kändes hela tiden som att australiensarna var lite bättre och väl värda vinsten.

Brown/Sculley - Alvarez/Caruana (1) @ 2.75 Turnering: ITF USA F22 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 20:30

Som vanligt nu för tiden så får ni läsa ett inlägg om ett spel från USA. Challenger, futures, ja det spelar ingen roll då ingen turnering från USA slipper mig och mitt kletande.

I alla fall, så är det idag dags att gå emot supertalangerna och därav spelar vi på ett par som får vara underdogs idag.

Alvarez och Caruana har haft fina juniorkarriärer där båda tillhört de absolut bästa på rankingen. Efter det här båda också valt collegevägen men där skiljer det lite då Alvarez gått lite längre och på en annan skola. Alvarez har visat enormt fin form här i singeln där han förra veckan gick från kval raka vägen till sin första titel. Detta på hans första turnering under 2018.

Caruana har bra ranking och visat prov på sin skicklighet även på Challengern. Var på väg mot topp 300 i världen för något år sedan men tappat en hel del på rankingen och ligger nu ungefär det dubbla nedåt.

Spelmässigt och kvaliteten är det inget fel på här. I singeln är detta två vi kommer få se mycket av framöver men det finns en del frågetecken som gör att jag inte kan backa dom till deras pris idag.

Först och främst tar vi det mesta avgörande tror jag. Caruana blev fullständigt överkörd i sin singelmatch här nyligen där han knappt vann några gem och förlorade enkelt med 6-1 6-2. Han är en otrolig humörspelare och har han inte sin dag så skiter han fullständigt i det. Jag är ytterst tveksam på att han bryr sig om dubbeln nu efter detta fiasko. Han har aldrig riktigt satsat i den här spelformen ändå.

Alvarez likaså. I stort sett en ren singelspelare här med men han har spelat för lite ändå för att säga något. Dom har gjort det bra tillsammans den här veckan. Först slog man Oosterbaan/Schneider i super tiebreak sen Cressy/Spec i två raka set. Så är man på humör ska man vinna dagens match men jag blir väldigt skeptisk till inställningen idag.

Däremot så lär våra spelare vara supertaggade. Brown och Sculley är två lovande spelare från USA där Brown rankats väldigt högt i sin årskull och visat upp en del av sitt spel både i år och förra året. Sculley är lite mer okänd men samma där. En spelare som varit väldigt lovande i sitt distrikt och som nu i sina proffsturneringar varit riktigt vass. Sculley har spelat för lite än för att göra en större bedömning men han kämpar och sliter alltid vilket gör att de kommer inte vika ned sig direkt i matchen mot starkare namn på papper utan båda lär gå all in för att visa att man håller samma nivå som sina mer namnstarka motståndare.

Brown och Sculley har gjort det bra i veckan också tillsammans. Slog urstarka Bass/Iradukunda igår med 6-2 6-3 och omgången innan Redlicki/Markes i ett super tiebreak. Så jag tror man mer och mer hittar varandra och det tillsammans med sina resultat plus faktumet att Caruana är en fruktansvärd humörspelare gör att jag ser en riktigt bra skrällchans här idag. Ned till 2.50 tycker jag spelet är värde i och härifrån är det bara hålla tummarna om att man lyckats läsa matchen rätt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt