Speltips: Sopot

Dubbeltennis 1/8

Hej,

Lite oflyt igår på bröderna Virtanen, som så när kunde skrälla mot Dijkhuizen/Stevens. Blev ett avgörande i super tiebreak där holländarna var lite starkare och hade man inlett matchen lite bättre så hade nog chanserna ökat för vinst. Men sånt är livet.

Majchrzak/Zielinski - Kowalczyk/Walkow (1) @ 2.25 Turnering: Challenger Sopor Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 11:00

Från Finland beger vi oss vidare till Polen och Sopot dryga timmen med flyg från Sverige. Nästan så att man faktiskt bör överväga att åka över någon gång och kolla på den här Challengern för särskilt långt eller dyrt är det egentligen inte.

I Sopot denna dag väljer man att inleda dagen med detta intressanta helpolska mötet på center courten. Det är två par som är väldigt vana att spela med varandra så det finns ingen tvekan på att man kommer att gå all in här redan från start.

Det par vi ska backa är två polska spelare födda 1996 som går långt bakåt i historien tillsammans. Majchrzak och Zielinski är båda goda vänner och man har nog spelat ihop sen man var i väldigt ung ålder. På juniornivå gjorde man det rätt så frekvent och båda tillhörde det absoluta toppskiktet där vi hade Majchrzak inom topp 10 och Zielinski runt 25 i världen. Så detta är en väldigt fin polsk årgång och vi har redan sett Majchrzak utvecklas till en bra spelare på Challenger nivå men där Zielinski tagit andra vägen och gått på college de senaste åren.

Inget fel i det heller där Zielinski varit en av de bästa i landet där och vunnit stora mästerskap i dubbel. Så det är en spelare som verkligen kan spela i spelformen och det är bara en tidsfråga innan han går fullt ut pro.

På andra sidan nätet står dubbelspecialisterna Kowalczyk och Walkow. Den förstnämnde har gedigen erfarenhet från dubbelspelet då han varit riktigt bra de senaste åren men nu har man tydligt märkt att han börjar bli till åren och det inte riktigt fungerar att spela på samma höga nivå längre. Började året med att spela en hel del futuresturneringar och så även under 2017 där han spelade med andra polska spelare så det verkar som han mer försöker hjälpa andra än att satsa mer på sin karriär. Har fortfarande väldigt mycket spel i sig Kowalczyk och han tillsammans med denna veckans medspelare Walkow visade ju för någon månad sen att de är bra tillsammans när man tog hem Challengern i Sczezin.

Walkow har fått riktigt bra ranking nu med men tycker väl inte att han är av Challenger material. I stort sett alla poäng vunna ur futuresturneringar där han håller toppkvalitet men just till nästa steg tycker jag det är lite för långt för honom än så länge. Fortfarande rätt ung Walkow så det kommer nog kunna ändras på det med. Dom är också samspelta liksom vårt par idag där man 2017 spelat ett par turneringar ihop. Då var det inomhus och två finaler blev det på futuresnivå tillsammans.

När jag analyserar oddset idag tycker jag Majchrzak/Zielinski hamnar som alldeles för stora underdogs. Detta är en vidöppen fajt där det inte skiljer mycket alls mellan paren. Majchrzak är den absolut starkaste spelaren här av de fyra och kommer vara mycket viktig i returspelet samt att Zielinski är minst lika bra som Walkow om inte bättre enligt mig och då blir det svårt att motivera fram ett 2.25 odds på dagens par. Jag tycker 1.83 känns mer korrekt och har ni möjlighet bör ni plocka fram streamen vid 11. För detta lär bli en riktigt sevärd dubbelfajt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt